• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kobitki.
gratuluje mineralna :-)
Oliwka ( mimo wszystko)&&&&&&&&&&&za test
kocurku sto lat
made a jak tam moja wizualizacja ? wiesz ja w niedziele @ powinnam dostac a raczej nie powinnam jej dostac
pok, asionek,pysia ,ewula,just buzi wielkie
o no i libby oczywiscie tez buzi, pieknie na wadze przybierasz

gwardia zarodkow?! nie nie nie! jeden wystarczy :D calej gwardii bym nie dała rady mimo szerokich bioder ;-)
zagniezdzenie wizualizuj kochana! :)

KOCURKU nasz kochany! Duzooooo zdrowka, spokoju ducha, usmiechu na twarzyczce, cudownej ciazy, bezbolesnego rozwiazania i mnostwo milosci!!!!!!!!!
ASIONKU ja rowniez mysle, ze masz cos z pecherzem lub ogolnie z drogami moczowymi i niekoniecznie musi Cie cos swedziec lub piec.
RURECZKO bede trzymala &&&&&, oby zolnierze zdobyli jajeczkowa fortece przed ich wyjazdem.
PYSIU 16 tydzien.... ale ten czas leci
MADE Ty i PYSIULEK roznicie sie 3 dniami, tzn., nie Wy, tylko suwaczki :-)
POCZKU dziwne to plamionko.... Pisz na biezaco co u Ciebie, bom ciekawa niesamowicie.

pyś mi popękały po bokach (.)(.) i mam tam takie siniaki permanentne grrr... i w nocy już wszystko przeszkadza - bez poduchy-rogala spać nie idzie...

libby nie no coraz piękniejsze życzenia dostaję :* pięknie dziękuję :)

pyś ee w smarowidła pokładam za mało wiary ;)) chyba, że są z najwyższej półki - a z takiej nie kupuję :))))

made już wizualizujesz?????

A kurde kurde jak mnie znowu ząb boli - już apap przestał działac grrr grrrrrrrr........

Ostatnia edycja:
Czesc WIOLU :-)
PYSIU ruchy to juz na dniach
Zapomnialam wspomniec, ze mam 170CM. Rozstepy zrobily mi sie na cycuchach, pomimo smarowania oliwka od poczatku, az do 4 miesiaca. Potem jakies potowki mi wyskakiwaly i kazali odstawic, wiec smaruje ziajka. Mam na prawym cycuchu pos spodem 3, na lewym 2 ( krzywe??? ;-))Podobno Mustela jest dobra, ale dla mnie to za duzy wydatek jak za kremik....
edit...........
PYSIU tez szukalam tego patentu nadaremnie.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja uciekam, bo zaraz zwariuję przez cholernego zęba, jutro zapewne czeka mnie kolejna przyjemna wizyta :( byle noc przeżyć i się tabletek nie nałykać więcej niż dwie .....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry