• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka - a wzięła mnie jakaś rozumiesz infekcja na boczek i się oprzeć nie mogłam :-D Kurcze, przykro mi, że nie wyszło z fasoleczką :((( przestałam wierzyć w moje wizualizacje :(( Tak mocno wierzyłam w to, że Ci się uda...
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem Kochana :)) odpoczniesz psychicznie, dwa miesiące w celibacie i zobaczysz jaka macica będzie chłonna ;-)

reklama
Kocurek a możesz, ja już od środy nie będę pracować w oświacie :D jeszcze na swoja szkole naślę kontrolę z kuratorium i pana prawnika oświatowego :)) a co, jak im robić przyjemność to na całego :-D

M
A
D
E
!!!

poczku będę czekać z niecierpliwością :P

Witam sie. Wylazlam z krzakow, bo temat wagi wyplynal. Staram sie jesc 5 malych posilkow, podgryzam jablkami i/lub marchewkami. Slodyczy nie jem ( czasem kawalek ciasta). Startowalam z waga 56kg, a teraz waze 69kg. Za duzo czy jak? doopsko mam jak szafa trzydrzwiowa, piersi juz w pelne d sie nie mieszcza a do rozwiazania jeszcze 3 miesiace. Ale nie przejmuje sie :-) Widocznie tak moj organizm reaguje na ta pepowinke dwunaczyniowa... a przynajmniej tak sobie tlumacze, bo maly tfu tfu tfu zdrow jak rybka tf tfu tfu ;-)

poczku no coś Ty ... nie robiłam urodzin w tym roku, ale miło mi - dziękuję za życzenia :) :) :)

libby no właśnie ja podobnie jem jak Ty, a uda jak balerony normalnie - myślę, że to nagromadzona woda po prostu....

Hej ciężarówki - to ja jeszcze mogę się pochwalić rozstępami - na cyckach kurde no!!

Coś Ty pyś w pierwszej ciąży byłam laska taka szczupła, że hej (co zjadłam to wyhaftowałam) a Kamil 3750 i 56cm ..... zdrów jak ryba :) Tycie nie jest wcale takie wskazane :dry: no troszeczkę hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry