• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodamamusia - dzidzia zaczyna coraz wyraźniej dawać o sobie znać :-D uczucie nie z tej ziemi...

Olivka - hahahaaa żelki pyszna sprawa, ja lubię te misie z haribo ewentualnie z frutelli - zwłaszcza babeczki z sokiem owocowym :-p Ale dzisiaj mam smaka na krakersy :-D

Ja jadam tylko Haribowskie misie i to te czerwone:) Resztę wciskam dzieciakom:)

Kurka...postanowiłam wstać o 10.30 i sprzątać trochę.No i obiad dzisiaj robię.Na 13-sta muszę mieć wszystko na tip-top.

reklama
młodamamusia - hmmm....tak po cichu to stawiam na dziewczynkę, ale mój Pan na chłopczyka ;))) no nie wiem...moja intuicja już raz mnie zawiodła w tej materii :-p więc siedzę cicho i się nie odzywam.

made no bo ... bo ja tu jestem a ty o... o zmiane watku cos gadasz. zaraz mi sie przykro zrobilo
kurde musez sie brac za sprzatanie w meblach i w szafie ... a to wyzwanie.
drzwi na dwor otwarte na oscierz a Iwa biega w ta i z powrotem :-)

Witam sie babeczki..
wstałam godzine temu ,nie nadrobię ,widzę ze Oliwka @ dostała...tulę..
no i tak patrze ,ze chyba już jestem tu intruzem bo założyłam nowy wątek...Wiola wie jak jest i mnie rozumie...to znaczy chodzi o to ,ze naprawdę boli jak sie człowiek tyle stara-kibicuje każdemu,wspiera,podaje husteczki jak ktoś ma dola ,ale ile ja mogę wspierać-jestem na tym wątku od 60 strony-a ile jest stron to widać-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa dziewczyn sie tu przewinęla-takie co przychodzą na dzień przed testowaniem ,proszą o &&& testuję i II i chcą ,zeby sie z nimi cieszyć-a co my o nich wiemy-nie miałyśmy kiedy sie zżyć...a pozostałe babolki już albo urodziły ,albo noszą swje Niunie pod sercem...
ciężko tu komuś kto już tyle walczy....ja mam dzieci ,ale z każdą ciążą miałam problem zeby zajść i utrzymać..fajnie,ze nie wszystkie mają problem z zajściem i cieszę sie ich szczęściem ,ale...
nikt ,kto nie latał tyle po lekarzach,nie brał tylu leków po których tylko dooopka rośnie nie zrozumie jak to boli jak w koło ciążę a ja nieudacznik zajść nie mogę...
mąż przebadany ja przebadana a efektu brak i jak tu być radosnym??????????

ściskam Was mocno i jeśli mogę bede wlatywać,ale jesli czujecie ,ze Was zdradziłam to trudno...bedzie mi przykro bo nie po to jest wątek weteranek...

młodamamusia - ja tylko w pierwszej ciąży byłam nakręcona na płeć ;-) przy drugim było mi to zupełnie obojętne, jak i przy trzecim ;-) mam już dziewczynkę, mam też chłopczyka, i każde jest cudowne, ani lepsze ani gorsze - identyczne :))))))

Cześć Made :-D ale się uśmiałam przed chwilą hahaha, ty nieśmiała????? :-D Oj czarujesz, czarujesz tu nas jak nic ;-)

Ja właśnie na gorącej linii z mamą YUPI!!!!!! przyjeżdżają i zostają do wtorku :cool2:

MAMITA bo dostaniesz w doopkę!!!! Musisz do nas zaglądać! Przecież my się niedługo z młodąmamusia rozpakujemy i skąd będziesz wiedziała co u nas się pojawiło?????:tak:Ja ze swojej strony solennie obiecuję trzymać kciuki i ciepło myśleć o Twojej fasolce :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry