• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just - :-D)))))) hahahaaaa no to mnie przejrzałaś :-p

mamitka - każdy ma wolny wybór, moja reakcja spowodowana była tylko i wyłącznie ogromną sympatią do Twojej osoby :))) Życzę Ci oczywiście z całego serca upragnionych dwóch kreseczek, nie mniej niż stado wron :-p:-D))))

Kocurek - pascha to taki...jakby to opisać ze smakiem...? w najczystszej postaci sernik z mielonego twarogu, odciśniętego przez gazę i odstałego całą noc z dodatkiem masła, żółtek, wanilii i bakalii...pyszotka ;-)

reklama
Made pascha jest strrrrrrasznie tłusta :-D hahaha przyznaj się, ja jadłam taką na serku mascarpone i po dwóch widelczykach straciłam zapał hihihihihihi

witam Was w ten piękny dzień :-)

co do nazwy wątku, to przecież istnieją np. staraczki od 2010 i wątek istnieje do dnia dzisiejszego, tam nadal dziewczyny rozmawiają sobie, wspierają się ii starają. są tam zarówno wystarane jak i te którym się jeszcze nie udało. czy nie mógłby się nazywać podobnie? i wszyscy byliby zadowoleni ;-) chyba...

Witaj mlodam jak na froncie???
made to pascha musi być wyrafinowana :)... A ja dziś przed zamrażaniem musiałam wszystkiego popróbować, czy dobrze wyszło i znowu kij dietę wziął :dry:

boogie a nie wolisz być Jessica Alba ????? .... wiesz Angelina to raczej mój rocznik i NIE ODDAM!!! ;))))))

Ostatnia edycja:
made ,mamuś nie wiem dziewczyny co robić. Nie oddam tak łatwo tego o co tak bardzo walczyłam. Zobaczę co będzie za tydzień ;dwa ... choć martwię się bardziej bo mała je coraz częściej i mam wrażenie jak by się nie najadała podobno to przez to ,że mam anemie i pokarm może być mniej treściwy. Ale pije okropne herbatki na laktację co wyglądają za przeproszeniem jak siki i równie obrzydliwie pachną...gotowane mięsko jem dwa razy dziennie no więc nie wiem już sama nic :-(
mamuś a ten tygrys powinien zjeść te twoje wstrętne złe myśli i jeszcze może jeszcze jakiegoś bociana by się tam zdało ;-) Ja cały czas trzymam za Ciebie kciuki i wierzę :zawstydzona/y:
just ślicznie się urządziłaś jeszcze parę kwiatków i będzie sweet home ;-)
olivka wstrętna @ :wściekła/y:
mineralna gratulacje :-)

Resztę dziewczyn których nie wymieniłam gorąco ściskam i myślę o was ;-)

reklama
mlodam Aaaaaaa racja - czytałam :)))))))))))))) To bardzo się cieszę i oby dalej tak ładnie !!!!

marcepanek no a buraczki pijesz????? moja mama miała tragiczną anemię w ciąży i jak mnie urodziła - i ze dwie szklanki dziennie tych buraków musiała i surówki jadła i kurczę pomogło :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry