• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahahahaha Kocurku, a brak tego no... sexu obniża???? to czemu ja mam takie wzorowe ciśnienie???? :-D:-D:-D ale nie chcę myśleć, co by było jak bym jeszcze te ciśnienie podnosiała sobie sexem hahahaah, dzika Jane, tylko Tarzan by uciekł :-D:-D

reklama
just - ta sól z olejkiem to patent dla mnie, bo nienawidzę się balsamować, a skóra mi się łuszczy jak diabli... Czy to jest gotowy produkt do kupienia, czy należy to dopiero ze sobą połączyć ? I jak to się nazywa ? :-p

Kocurek - kurde balans...ja w spodenkach to biegałam za nastolatki :zawstydzona/y: Udzicha mam jak u amerykańskiego indyka :)))

hahahahaha boogie Ty i Sex to jak wybuch supernovej musi być !!!!! ;)))))))))))))

asionek tez mam cellulitową kołderkę i nie potrafię jej zaakceptować grrrrr

made jak siedzę na kibelku i spojrzę w dół, to samo jedno udo wydaje mi się szersze niż brzuch :szok:

Ostatnia edycja:
Witam sie babeczki..
wstałam godzine temu ,nie nadrobię ,widzę ze Oliwka @ dostała...tulę..
no i tak patrze ,ze chyba już jestem tu intruzem bo założyłam nowy wątek...Wiola wie jak jest i mnie rozumie...to znaczy chodzi o to ,ze naprawdę boli jak sie człowiek tyle stara-kibicuje każdemu,wspiera,podaje husteczki jak ktoś ma dola ,ale ile ja mogę wspierać-jestem na tym wątku od 60 strony-a ile jest stron to widać-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa dziewczyn sie tu przewinęla-takie co przychodzą na dzień przed testowaniem ,proszą o &&& testuję i II i chcą ,zeby sie z nimi cieszyć-a co my o nich wiemy-nie miałyśmy kiedy sie zżyć...a pozostałe babolki już albo urodziły ,albo noszą swje Niunie pod sercem...
ciężko tu komuś kto już tyle walczy....ja mam dzieci ,ale z każdą ciążą miałam problem zeby zajść i utrzymać..fajnie,ze nie wszystkie mają problem z zajściem i cieszę sie ich szczęściem ,ale...
nikt ,kto nie latał tyle po lekarzach,nie brał tylu leków po których tylko dooopka rośnie nie zrozumie jak to boli jak w koło ciążę a ja nieudacznik zajść nie mogę...
mąż przebadany ja przebadana a efektu brak i jak tu być radosnym??????????

ściskam Was mocno i jeśli mogę bede wlatywać,ale jesli czujecie ,ze Was zdradziłam to trudno...bedzie mi przykro bo nie po to jest wątek weteranek...

Mamita,wiem co czujesz...mam dziecko,komuś dałam swoją komórkę i będzie mieć dziecko a ja co?Nic...

Dziewczyny mam mega doła :-(
Odebrałam dziś wyniki morfologii bo lekarz zalecił zrobić by sprawdzić jak tam moja anemia..mam potworną anemie :-( HGB- Hemoglobina spadła mi z 8.9 g/dl na 5.6g/dl przy normie 12-16g/dl.
Mimo zażywania żelaza poziom spadł i dostałam od lekarza ultimatum mam przestać karmić piersią bo inaczej do szpitala mnie położy :-(
Dziewczyny pomocy powiedzcie ,że da się znaleźć inny sposób. Pije paskudny sok z buraków jem gotowane buraki jeszcze trochę i bułkę z burakiem będę jadała jak tak dalej pójdzie no i Tardyferon dwa razy dziennie łykam. Tak bardzo starałam się ,żeby karmić piersią a teraz słyszę ,że mam od tak zrezygnować z tego. Totalna załamka
unhappy.gif

Aż tak Ci zależy na karmieniu piersią?Przecież małej nic nie będzie od butli a Twoje zdrowie jest też ważne!
Kurka,ja jestem z tych co nie karmią piersią:)

Koccurr krem na spalanie tkanki odradzam, bo skóra ma teraz inną wrażliwość,może inaczej krem przyjmować. Zresztą zazwyczaj są na bazie kofeiny wszystkie kremy, wiec to odradzają lekarze, niby w głąb skóry to nie dociera, ale inne są kremy dla kobiet w ciąży a inne kiedy ciąży nie ma.... :sorry2: ja używam takiej rękawicy do peelingu i jestem bardzo zadowolona, nigdy nie miałam takiej skóry gładkiej, polecam też scrub z soli morskiej z olejem, ja używam takiej do kupienia w Douglasie :tak:

Skóra po kąpieli dzięki olejowi jest taka śliska i nie trzeba jej balsamować, tak jak byś oliwką się posmarowała

Nooo,jak się mną ktoś nasmaruje... :)))))

A znacie może jakiś sposób na podwyższenie ciśnienia ? Cholera, już nie wiem co robić, nie mogę pić tyle kaw co kiedyś, a muszę jakoś funkcjonować.

Ja Kochana się polecam:) Podobno jestem specjalistką w podnoszeniu ciśnienia,mój mąż gwarantuje:)))

hej hej :))))

moze zamiast daty zmienimy ten tytul cos na " pogaduchy staraczek i wystaranych " ?? nie wiem cos co by nie pomijalo zadnej z nas i ne mialo dat :) poprostu taki watek misz masz :))

Jasne:)))

ehh przykro mi :(((((( i co teraz ?? bierzesz tabsy czy moze jednak bedziecie probowac ?? :)

No właśnie się zastanawiam...chyba pojadę po tabletki.Nie wiem czy wyrobię nerwowo co miesiąc taki stres i zawód...

Witajcie dziewczyny. Po wczorajszej wizycie u ginka jestem bardzo zadowolona. wszystkie wymiary , pomiary, narządy, ilośc wód, łozysko , pepowina w porządku. Mała wazy 1240g a termin nadal na 9 lipca. Mamy śliczny filmik z nagraniem 4d:-)
made, kocurek, just jak patrze na soją szanowną 4 literową i udziska to mam zawrótk głowy. Paskudztwo mówię wam. Na razie smaruje się nawilżająco i olewam. Po ciązy będe walczyć inwazyjnie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla chetnych

Asionek - witaj :))) Cellulit ja też mam, ale mój Pan mówi, ze nie mam, a ja się z natury nie sprzeczam :-D

Kocurek - z tym sexem to masakra dla mnie...normalnie mam taki stosunek do niego jak Asionek do kawy :baffled: Aleś doradziła..... :-D:-D:-D

Made to się nazywa Thalasso Scrub firmy Geomar, gotowy produkt, trochę grube ziarna, więc nie używam za często, ale dwa dni skóra jak marzenie, pupcia niemowlaka w wersji dorosłej ;-) małe opakowanie kosztuje 9,90 zł, za 85g, to jakieś spokojnie dwie kąpiele całego ciała :tak: lub normalne opakowanie 600 g za jakieś 60-70 zł, ja wolę te mniejsze, bo mniej obciąża kieszeń :sorry2:
Geomar, Thalasso Scrub (Peeling do cia

Cześć Wisienko :-) cieszę się, że z Niunią wszystko dobrze :tak: a co do callulitu i tego ja mu na naszym ciele jest dobrze i wygodnie się rozgościł, o już inna sprawa, ja patrzeę na to z drugiej strony, takiego ładnego krągłego tyłeczka to jeszcze nigdy nie miałam :-D więc patrzę na swoją sexi pupcię a resztę omijam szerokim łukiem :-D

Ostatnia edycja:
Byłam na USG widać pęcherzyk mam przyjść za dwa tygodnie na ponowne badanie :)
i założymy wtedy karte ciąży

pęcherzyk ma 4,5mm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kocurek - :-D:-D:-D)))))) W każdym bądź razie dziękuję Ci serdecznie za porady :-p

Wisienka - dupka powinna być ! ;-) Gratuluję świetnych wyników i zdrowego dzieciaczka :-) Może masz jakieś zdjątko malutkiej z 4d abyśmy mogły oczy nacieszyć ? ;))

Olivka - :-) na Ciebie widzę można liczyć w razie W

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry