• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie nigdy nie kręciły dyskoteki zawsze chciałam mieć męża dziecko dom akurat o pieniążki sie nie martwie wiec nie rozumie reakcji rodziców

reklama
Kocurek - niby racja, ale przez to niskie ciśnienie nie mogę nigdzie z domu wyjść sama :((( bo mdleję po 5 minutach

Wisienka - CUDOWNA JEST TWOJA DZIEWCZYNKA !!!!! :-D
Ile płaciłaś za 4D ?

made a farmakologicznie nie można??

oliwka faktycznie do karmienia trzeba mieć nerwy, szczególnie na początku .. i jeszcze ból znieść... ale ja sobie nie wyobrażam nie karmić :).... martwię się tylko, bo miałam usuwanego włókniaka z jednej piersi i cięcie wokół sutka - czy to mi nie przeszkodzi teraz...

made a farmakologicznie nie można??

oliwka faktycznie do karmienia trzeba mieć nerwy, szczególnie na początku .. i jeszcze ból znieść... ale ja sobie nie wyobrażam nie karmić :).... martwię się tylko, bo miałam usuwanego włókniaka z jednej piersi i cięcie wokół sutka - czy to mi nie przeszkodzi teraz...
Raczej nie powinno mieć to wpływu na karmienie.A pytałaś lekarza?

Kocurek - podobno są jakieś medykamenty, muszę zapytać lekarza przy najbliższej wizycie, bo prawdę powiedziawszy, dopiero do tego doszłam skąd u mnie te omdlenia...zawsze miałam niskie ciśnienie, ale przez te ostatnie tygodnie tyle się działo w moim organizmie, że jakoś to pominęłam :)

Marcepanku - może faktycznie skonsultuj to z innym lekarzem jak doradzała Olivka...? Powiedz, że bardzo Ci zależy na karmieniu piersią, co dwie głowy to nie jedna ;-)

papapapa :)))))))

A do mnie zaraz ciocia chrzestna zawita, a w kuchni mam armaggedon po wczorajszym szaleństwie :eek: no nic, zrobię jej kawę, ukroję ciasta, ciocia będzie nawijać, a ja zmywać ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry