Mamita,wiem co czujesz...mam dziecko,komuś dałam swoją komórkę i będzie mieć dziecko a ja co?Nic...
hej hej

)))
moze zamiast daty zmienimy ten tytul cos na " pogaduchy staraczek i wystaranych " ?? nie wiem cos co by nie pomijalo zadnej z nas i ne mialo dat

poprostu taki watek misz masz

)
Jasne
))
ehh przykro mi

((((( i co teraz ?? bierzesz tabsy czy moze jednak bedziecie probowac ??
No właśnie się zastanawiam...chyba pojadę po tabletki.Nie wiem czy wyrobię nerwowo co miesiąc taki stres i zawód...
a moze nie bierz tabsow , ale na luzie sie staraj ?? albo przepraszam nie straj sie , a czerp przyjemnosc z sexu

jak sie trafi bede bedzie super , a jak nie to przynajmniej nie bedziesz sie tabletkami trula :/
Witajcie dziewczyny. Po wczorajszej wizycie u ginka jestem bardzo zadowolona. wszystkie wymiary , pomiary, narządy, ilośc wód, łozysko , pepowina w porządku. Mała wazy 1240g a termin nadal na 9 lipca. Mamy śliczny filmik z nagraniem 4d:-)
made, kocurek, just jak patrze na soją szanowną 4 literową i udziska to mam zawrótk głowy. Paskudztwo mówię wam. Na razie smaruje się nawilżająco i olewam. Po ciązy będe walczyć inwazyjnie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla chetnych
ciesze sie bardzo , ze Emilka juz taka duza i wszystko ok

)
a filmik po jakiejs minucie z kawalkiem jak Kocurkowi sie wiesza ... ale poczatek super
Asionek - witaj

)) Cellulit ja też mam, ale mój Pan mówi, ze nie mam, a ja się z natury nie sprzeczam
Kocurek - z tym sexem to masakra dla mnie...normalnie mam taki stosunek do niego jak
Asionek do kawy

Aleś doradziła.....

no to jak mowi , ze nie masz to moze faktycznie go nie ma

)
do sexu jakos tez mnie nie ciagnie ...
made a rozgrywki PIS vs PO może????? Albo obrady sejmu oglądaj ????
wisienka to witaj w klubie

)))) I fantastycznie, że wszystko dobrze z małą !!!!
ooo wlasnie hehe to idealny sposob

ja wystarczy , ze wlacze poslka TV i wiadomosci od razu mam wieksze cisnienie

)
Made to się nazywa Thalasso Scrub firmy Geomar, gotowy produkt, trochę grube ziarna, więc nie używam za często, ale dwa dni skóra jak marzenie, pupcia niemowlaka w wersji dorosłej ;-) małe opakowanie kosztuje 9,90 zł, za 85g, to jakieś spokojnie dwie kąpiele całego ciała

lub normalne opakowanie 600 g za jakieś 60-70 zł, ja wolę te mniejsze, bo mniej obciąża kieszeń
Geomar, Thalasso Scrub (Peeling do cia
Cześć Wisienko :-) cieszę się, że z Niunią wszystko dobrze
a co do callulitu i tego ja mu na naszym ciele jest dobrze i wygodnie się rozgościł, o już inna sprawa, ja patrzeę na to z drugiej strony, takiego ładnego krągłego tyłeczka to jeszcze nigdy nie miałam
więc patrzę na swoją sexi pupcię a resztę omijam szerokim łukiem
ja mam jeszcze tanszy sposob 
kupuje sol gruboziarnista i mieszam z oliwa z oliwek , albo zelem pod prysznic
efekt ten sam i duzoo taniej
)
to samo z kawa , ale teraz kawe odpuszczam wroce do niej po ciazy , super efekty daje i cellulit znika nawet
)
Byłam na USG widać pęcherzyk mam przyjść za dwa tygodnie na ponowne badanie

i założymy wtedy karte ciąży
pęcherzyk ma 4,5mm
ciesze sie bardzo
)