• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie należy Ci się !!! :-D Niech w święta wszyscy wokół Ciebie chodzą i usługują :-)
Ja mogę dużo robić sama, jestem wdzięczna losowi za zaradnego finansowo partnera i że po dwóch latach rozłąki poukładaliśmy sobie relacje :))))))) Razem się uzupełniamy na szczęście ;))))

Lecę zacząć ogarniać kuchnię!!

Aaa nie mówiłam, że dziś mam wizytę gin :))) o 16.00 :)))

Ostatnia edycja:
reklama
mówisz Koccurrku, żeby tak ich trochę wziąć pod włos :-D
mam nadzieję, że też mi się ułoży tak kwestia z jakimś partnerem, jestem lepszej myśli niż jeszcze miesiąc temu, bo na samą myśl o facecie, dostawałam dzikich drgawek :-D cieszę się, że Tobie się tak ładnie ułożyło, bo jesteś fajna kobietka i zasługujesz na wsparcie faceta! :tak:
mnie po urodzeniu czeka jeszcze mała batalia a propo ustalenia ojcostwa i alimenty, sruty pierduty, pewnie będzie się ciągneło przez jakiś czas, ale trudno jak się chciało zabawy i przyjemności, to teraz się ponosi konsekwencje! Prawda? :dry:

Nie mówiłaś Koccurku :no: hahahaha pamięć kobiety w ciąży :-D:-D:-D trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :tak:

Ostatnia edycja:
Jestem-spożywka zakupiona,2 kwiaty+doniczki do domu zakupione(Tom sie smieje ze niedługo bedzie trzeba nowe okno wykuć bo zabraknie mi parapetów:))) )
bratki i pelargonie do doniczek na taras kupione i zaraz ide sadzić ...obiad zjedzony ,kawe dopijam i śmigam..

Mamusia-u nas też baaardzo ciepło..dzieci cały dzień na ogrodzie..

Made- dziękuję za wsparcie :*

leceee bo obiecałam dzieciom ,ze bedziemy razem przesadzać kwiaty i już mnie wołają...

ściskam wszystkie!

hahahahaha boogie Ty i Sex to jak wybuch supernovej musi być !!!!! ;)))))))))))))

asionek tez mam cellulitową kołderkę i nie potrafię jej zaakceptować grrrrr

made jak siedzę na kibelku i spojrzę w dół, to samo jedno udo wydaje mi się szersze niż brzuch :szok:

ja tez nie potrafie :/ okropne to jest :((
powodzenia na wizycie :)))

Mamita,wiem co czujesz...mam dziecko,komuś dałam swoją komórkę i będzie mieć dziecko a ja co?Nic...

hej hej :))))

moze zamiast daty zmienimy ten tytul cos na " pogaduchy staraczek i wystaranych " ?? nie wiem cos co by nie pomijalo zadnej z nas i ne mialo dat :) poprostu taki watek misz masz :))

Jasne:)))

ehh przykro mi :(((((( i co teraz ?? bierzesz tabsy czy moze jednak bedziecie probowac ?? :)

No właśnie się zastanawiam...chyba pojadę po tabletki.Nie wiem czy wyrobię nerwowo co miesiąc taki stres i zawód...

a moze nie bierz tabsow , ale na luzie sie staraj ?? albo przepraszam nie straj sie , a czerp przyjemnosc z sexu :) jak sie trafi bede bedzie super , a jak nie to przynajmniej nie bedziesz sie tabletkami trula :/

Witajcie dziewczyny. Po wczorajszej wizycie u ginka jestem bardzo zadowolona. wszystkie wymiary , pomiary, narządy, ilośc wód, łozysko , pepowina w porządku. Mała wazy 1240g a termin nadal na 9 lipca. Mamy śliczny filmik z nagraniem 4d:-)
made, kocurek, just jak patrze na soją szanowną 4 literową i udziska to mam zawrótk głowy. Paskudztwo mówię wam. Na razie smaruje się nawilżająco i olewam. Po ciązy będe walczyć inwazyjnie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla chetnych

ciesze sie bardzo , ze Emilka juz taka duza i wszystko ok :))
a filmik po jakiejs minucie z kawalkiem jak Kocurkowi sie wiesza ... ale poczatek super :)

Asionek - witaj :))) Cellulit ja też mam, ale mój Pan mówi, ze nie mam, a ja się z natury nie sprzeczam :-D

Kocurek - z tym sexem to masakra dla mnie...normalnie mam taki stosunek do niego jak Asionek do kawy :baffled: Aleś doradziła..... :-D:-D:-D

no to jak mowi , ze nie masz to moze faktycznie go nie ma :))
do sexu jakos tez mnie nie ciagnie ...

made a rozgrywki PIS vs PO może????? Albo obrady sejmu oglądaj ????

wisienka to witaj w klubie :))))) I fantastycznie, że wszystko dobrze z małą !!!!

ooo wlasnie hehe to idealny sposob :)
ja wystarczy , ze wlacze poslka TV i wiadomosci od razu mam wieksze cisnienie :))

Made to się nazywa Thalasso Scrub firmy Geomar, gotowy produkt, trochę grube ziarna, więc nie używam za często, ale dwa dni skóra jak marzenie, pupcia niemowlaka w wersji dorosłej ;-) małe opakowanie kosztuje 9,90 zł, za 85g, to jakieś spokojnie dwie kąpiele całego ciała :tak: lub normalne opakowanie 600 g za jakieś 60-70 zł, ja wolę te mniejsze, bo mniej obciąża kieszeń :sorry2:
Geomar, Thalasso Scrub (Peeling do cia

Cześć Wisienko :-) cieszę się, że z Niunią wszystko dobrze :tak: a co do callulitu i tego ja mu na naszym ciele jest dobrze i wygodnie się rozgościł, o już inna sprawa, ja patrzeę na to z drugiej strony, takiego ładnego krągłego tyłeczka to jeszcze nigdy nie miałam :-D więc patrzę na swoją sexi pupcię a resztę omijam szerokim łukiem :-D

ja mam jeszcze tanszy sposob :)
kupuje sol gruboziarnista i mieszam z oliwa z oliwek , albo zelem pod prysznic :) efekt ten sam i duzoo taniej :))
to samo z kawa , ale teraz kawe odpuszczam wroce do niej po ciazy , super efekty daje i cellulit znika nawet :))

Byłam na USG widać pęcherzyk mam przyjść za dwa tygodnie na ponowne badanie :)
i założymy wtedy karte ciąży

pęcherzyk ma 4,5mm

ciesze sie bardzo :))

umieram.... u nas jest 20 stopni a ja wojuje w ogrodzie pot mi po cycach leci:-)
przyszlam sie napic i ide dalej polki Iwa spi
rurka co to za usmiech?przyznaj sie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry