just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
hahahahahaha Kocurrku a mogę być Boogie Just? 

to mój rocznik i ja jej nie oddam hahahahahahahaahaha

to mój rocznik i ja jej nie oddam hahahahahahahaahahaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to mój rocznik i ja jej nie oddam hahahahahahahaahaha
))) właśnie, właśnie... WYRAFINOWANA !!!!
coby tu zrobić...... czy mogę krem na spalanie w ciąży...? Przed ciążą sporo codziennie ćwiczyłam, a teraz lato idzie i jak ja spodenki założę?????

ja używam takiej rękawicy do peelingu i jestem bardzo zadowolona, nigdy nie miałam takiej skóry gładkiej, polecam też scrub z soli morskiej z olejem, ja używam takiej do kupienia w Douglasie 
ja nie z tych matek polek, co są gotowe wszystko poświęcić ;-)
Just Boogie poleca się na przyszłość, udzielam gwarancji, bo na mnie zadziałało 

wolę nie zaczynać z historiami rodem z dreszczowców hahahahaahahah
Asionku ja jestem ;-) i myślę, że będę z Wami jeszcze przez długi czas, chyba, że internet się na mnie wypnie![]()
Skarby proszę mi się tu nigdzie nie rozchodzić. Ja nigdzie się nie wybieram. Bardzo was wszystkie lubie i nie chcę tracić z wami kontaktu myślę że wiele ze staraczek, i ciężarówek myśli tak samo. To jest nasze miejsce.
Dobry dzien ;-)
Wiolka ja Ci cały czas kibicuje !;-) i ja sie nigdzie nie wybieram!;-)
A no zaniedługo sie rozpakuje ;-) juz nie moge sie doczekać ;-)
mlodamamusia fajnie, że już niewiele pozostało... ja z jednej strony chciałabym już a z drugiej niet, bo jeszcze wszystko przede mną - pierwsze ruchy, itd.![]()
Jest tylko jeden problem - trzeba niedługo zmodyfikowac nazwę wątku - jakiś admin by się przydał
pysia a na kiedy masz termin ?? Ty i made????
pysia no fakt ze w sumie zostaly tylko 3 staraczki no ale tak naprawde to patrzac na nazwe ja nie pasuje juz ani do tego watka a ni do staraczek weteranek bo to dopiero 5 miesiac staran... a tam naweterankach sa dziewczyny ktore sie staraja po rok i lepiej.mysle ze dziewczynom poprostu ciezko bylo , czytac o dolegliwosciach, ruchach a one nadal sie staraj i staraja...
najlepiej bedzie zmienic nazwe watku zebysmy nie musialy sie rozchodzic... bardzo bym tesknila bo bardzo sie z wami zrzylam
kocurku a ty mialas znieczulenie przy pierwszym porodzie
mlodamamusiu ja mialam znieczulenie zewnaczoponowe( w kregoslup) jak cos to pytaj
Dzień dobry))
nie wyspałam się, o 7 budzik dzwonił i trzeba było wstaćna dodatek śniła mi się moja glupia praca... o przepraszam EX praca
miłe uczucie wiedzieć, że nie trzeba do roboty lecieć
![]()
DZI EŃ DO BRY!!!
moje drogie Panie witam się w tym pięknym słonecznym dniu, nadaję jeszcze z łóżka, z którego nie mam zamiaru dzisiaj wychodzić
Remont zakończony, to dzieło moje i taty z dnia wczorajszego. Kanapa przyjechała w całości, ale szafę i nadstawkę do szafy składaliśmy 4,5 godziny, więc na sam koniec staneliśmy z tatą z wielkimi bananami na ustach, bo dzieło ukończone![]()
Zdjęcia trochę nie wyraźne, bo robione telefonemale, efekt końcowy uwieczniony ;-)
Dzisiaj serwuję sobie same łakocie i wypoczynek, nie gotuję, pójdę gdzie na jakieś jedzonko, wracam i znów się kładęnależy mi się po 6 dniach intensywnych działań, tata żałował, że nie ma jeszcze trochę czasu i sprzętów tu u mnie, ale na tyle na ile mógł postarał się
a jak on ładnie okna umył, a karnisze wyszorował
wychodzę z założenia, że jak facet chce to potrafi!!! W końcu dla swojej pierworodnej córy zrobiła COŚ tak dużego w takiej chwili
po 16 latach od rozwodu rodziców, tak wielkiego czynu ojciec dokonał pierwszy raz, ale będę to pamiętała do końca życia
![]()
Cześć banicji
Kocurek - oj Ty łakomczuszku, pascha będzie gotowa jutrodzisiaj przyszłam na żebry
))))
Jak się kawy napiję, to zacznę więcej pisać))
Kurka,kosmetyczka nie ma dla mnie czasu,w sumie już dla nikogo
No ale mały szantażyk,że ją porzucę raz na zawsze i o 14 mam być))
@@@!!!@@@ JEST![]()
Witam sie babeczki..
wstałam godzine temu ,nie nadrobię ,widzę ze Oliwka @ dostała...tulę..
no i tak patrze ,ze chyba już jestem tu intruzem bo założyłam nowy wątek...Wiola wie jak jest i mnie rozumie...to znaczy chodzi o to ,ze naprawdę boli jak sie człowiek tyle stara-kibicuje każdemu,wspiera,podaje husteczki jak ktoś ma dola ,ale ile ja mogę wspierać-jestem na tym wątku od 60 strony-a ile jest stron to widać-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa dziewczyn sie tu przewinęla-takie co przychodzą na dzień przed testowaniem ,proszą o &&& testuję i II i chcą ,zeby sie z nimi cieszyć-a co my o nich wiemy-nie miałyśmy kiedy sie zżyć...a pozostałe babolki już albo urodziły ,albo noszą swje Niunie pod sercem...
ciężko tu komuś kto już tyle walczy....ja mam dzieci ,ale z każdą ciążą miałam problem zeby zajść i utrzymać..fajnie,ze nie wszystkie mają problem z zajściem i cieszę sie ich szczęściem ,ale...
nikt ,kto nie latał tyle po lekarzach,nie brał tylu leków po których tylko dooopka rośnie nie zrozumie jak to boli jak w koło ciążę a ja nieudacznik zajść nie mogę...
mąż przebadany ja przebadana a efektu brak i jak tu być radosnym??????????
ściskam Was mocno i jeśli mogę bede wlatywać,ale jesli czujecie ,ze Was zdradziłam to trudno...bedzie mi przykro bo nie po to jest wątek weteranek...
Dziewczyny mam mega doła :-(
Odebrałam dziś wyniki morfologii bo lekarz zalecił zrobić by sprawdzić jak tam moja anemia..mam potworną anemie :-( HGB- Hemoglobina spadła mi z 8.9 g/dl na 5.6g/dl przy normie 12-16g/dl.
Mimo zażywania żelaza poziom spadł i dostałam od lekarza ultimatum mam przestać karmić piersią bo inaczej do szpitala mnie położy :-(
Dziewczyny pomocy powiedzcie ,że da się znaleźć inny sposób. Pije paskudny sok z buraków jem gotowane buraki jeszcze trochę i bułkę z burakiem będę jadała jak tak dalej pójdzie no i Tardyferon dwa razy dziennie łykam. Tak bardzo starałam się ,żeby karmić piersią a teraz słyszę ,że mam od tak zrezygnować z tego. Totalna załamka![]()
Jakie ja mam grube nogi .....coby tu zrobić...... czy mogę krem na spalanie w ciąży...? Przed ciążą sporo codziennie ćwiczyłam, a teraz lato idzie i jak ja spodenki założę?????