• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - :-D))) właśnie, właśnie... WYRAFINOWANA !!!!

młodam - witaj ;))) Super myśl z tą zmianą nazewnictwa wątku ;-) ja jestem ZA!
A o badaniach ja też czytałam, ale miałam kiepski nastrój i jakoś się pokłóciłam z klawiaturą :(( serdecznie Ci gratuluję zdrowej córeczki :))))

Jakie ja mam grube nogi ..... :dry: coby tu zrobić...... czy mogę krem na spalanie w ciąży...? Przed ciążą sporo codziennie ćwiczyłam, a teraz lato idzie i jak ja spodenki założę?????

Marcepanku - a od kiedy pijesz te buraczki ???
Mi też lekarka kazała odstawić dziecko od piersi, ale nie posłuchałam, walczyłam o każdą kroplę mleka, i wygrałam, czego i Tobie życzę :-) Trzeba być dobrej myśli, że wyniki się poprawią.

Kocurek - Ty chcesz mężczyzn pęcinami kusić ???? Litości.... :-D:-D:-D

Koccurr krem na spalanie tkanki odradzam, bo skóra ma teraz inną wrażliwość,może inaczej krem przyjmować. Zresztą zazwyczaj są na bazie kofeiny wszystkie kremy, wiec to odradzają lekarze, niby w głąb skóry to nie dociera, ale inne są kremy dla kobiet w ciąży a inne kiedy ciąży nie ma.... :sorry2: ja używam takiej rękawicy do peelingu i jestem bardzo zadowolona, nigdy nie miałam takiej skóry gładkiej, polecam też scrub z soli morskiej z olejem, ja używam takiej do kupienia w Douglasie :tak:

Skóra po kąpieli dzięki olejowi jest taka śliska i nie trzeba jej balsamować, tak jak byś oliwką się posmarowała

made eee nie no ... ale tak jakoś by się dla siebie chciało wyglądać :-p ja nie z tych matek polek, co są gotowe wszystko poświęcić ;-)

boogie własnie tak myślałam, coby popróbowac masażami ten cellulit trochę zliwkidować, dzięki :)))

A znacie może jakiś sposób na podwyższenie ciśnienia ? Cholera, już nie wiem co robić, nie mogę pić tyle kaw co kiedyś, a muszę jakoś funkcjonować.

No problem! :-D Just Boogie poleca się na przyszłość, udzielam gwarancji, bo na mnie zadziałało :tak::-D

Made podnieść Ci ciśnienie??????:-D:-D:-D wolę nie zaczynać z historiami rodem z dreszczowców hahahahaahahah

reklama
hej hej :))))

Asionku ja jestem ;-) i myślę, że będę z Wami jeszcze przez długi czas, chyba, że internet się na mnie wypnie :tak:

nie no internet takiego numeru nie zrobi nam ;-)

Skarby proszę mi się tu nigdzie nie rozchodzić. Ja nigdzie się nie wybieram. Bardzo was wszystkie lubie i nie chcę tracić z wami kontaktu myślę że wiele ze staraczek, i ciężarówek myśli tak samo. To jest nasze miejsce.

no to super :))) od razu mi lepiej :)))

Dobry dzien ;-)

Wiolka ja Ci cały czas kibicuje !;-) i ja sie nigdzie nie wybieram!;-)
A no zaniedługo sie rozpakuje ;-) juz nie moge sie doczekać ;-)

hehe ty sie doczekac nie mozesz i ja rowniez :) uwielbiam ogladac fotki noworodkow :)) takze czekam na twojego bobasa :)

mlodamamusia fajnie, że już niewiele pozostało... ja z jednej strony chciałabym już a z drugiej niet, bo jeszcze wszystko przede mną - pierwsze ruchy, itd. :)

mam dokladnie to samo :)

Jest tylko jeden problem - trzeba niedługo zmodyfikowac nazwę wątku - jakiś admin by się przydał :dry:

pysia a na kiedy masz termin ?? Ty i made????

moze zamiast daty zmienimy ten tytul cos na " pogaduchy staraczek i wystaranych " ?? nie wiem cos co by nie pomijalo zadnej z nas i ne mialo dat :) poprostu taki watek misz masz :))

pysia no fakt ze w sumie zostaly tylko 3 staraczki no ale tak naprawde to patrzac na nazwe ja nie pasuje juz ani do tego watka a ni do staraczek weteranek bo to dopiero 5 miesiac staran... a tam naweterankach sa dziewczyny ktore sie staraja po rok i lepiej.mysle ze dziewczynom poprostu ciezko bylo , czytac o dolegliwosciach, ruchach a one nadal sie staraj i staraja...
najlepiej bedzie zmienic nazwe watku zebysmy nie musialy sie rozchodzic... bardzo bym tesknila bo bardzo sie z wami zrzylam
kocurku a ty mialas znieczulenie przy pierwszym porodzie
mlodamamusiu ja mialam znieczulenie zewnaczoponowe( w kregoslup) jak cos to pytaj

ja rozumiem dziewczyny ... wiem , ze musi byc ciezko :(
ale tez wiadomo wiele z nas by chcialo zeby jednak nie odchodzily gdzie indziej ...

Dzień dobry :)))

nie wyspałam się, o 7 budzik dzwonił i trzeba było wstać :( na dodatek śniła mi się moja glupia praca... o przepraszam EX praca :D miłe uczucie wiedzieć, że nie trzeba do roboty lecieć :D

hehe chyba zlosc jeszcze na prace nie przeszla ;))

DZI EŃ DO BRY!!! :-D

moje drogie Panie witam się w tym pięknym słonecznym dniu, nadaję jeszcze z łóżka, z którego nie mam zamiaru dzisiaj wychodzić :-D

Remont zakończony, to dzieło moje i taty z dnia wczorajszego. Kanapa przyjechała w całości, ale szafę i nadstawkę do szafy składaliśmy 4,5 godziny, więc na sam koniec staneliśmy z tatą z wielkimi bananami na ustach, bo dzieło ukończone :-D:-D:-D

sliczny pokoik , jeszcze male deko , dojda rzeczy dzidzi i bedzie przepieknie :)))
i ty wygladasz rewelacyjnie !! tylko pozazdroscic :)))

Zdjęcia trochę nie wyraźne, bo robione telefonem :tak: ale, efekt końcowy uwieczniony ;-)

Dzisiaj serwuję sobie same łakocie i wypoczynek, nie gotuję, pójdę gdzie na jakieś jedzonko, wracam i znów się kładę :-D należy mi się po 6 dniach intensywnych działań, tata żałował, że nie ma jeszcze trochę czasu i sprzętów tu u mnie, ale na tyle na ile mógł postarał się :happy2: a jak on ładnie okna umył, a karnisze wyszorował :tak::-D:-D:-D wychodzę z założenia, że jak facet chce to potrafi!!! W końcu dla swojej pierworodnej córy zrobiła COŚ tak dużego w takiej chwili :sorry2: po 16 latach od rozwodu rodziców, tak wielkiego czynu ojciec dokonał pierwszy raz, ale będę to pamiętała do końca życia :tak:

kurcze az sie wzruszylam :))
super , ze tata tyle pomogl !!

Cześć banicji :-p

Kocurek - oj Ty łakomczuszku, pascha będzie gotowa jutro :-p dzisiaj przyszłam na żebry :-D))))

Jak się kawy napiję, to zacznę więcej pisać ;)))

hej :)) a ja nie moge jakos do tej pory na kawe patrzec :/

Kurka,kosmetyczka nie ma dla mnie czasu,w sumie już dla nikogo:(
No ale mały szantażyk,że ją porzucę raz na zawsze i o 14 mam być:)))

@@@!!!@@@ JEST:(

ehh przykro mi :(((((( i co teraz ?? bierzesz tabsy czy moze jednak bedziecie probowac ?? :)

Witam sie babeczki..
wstałam godzine temu ,nie nadrobię ,widzę ze Oliwka @ dostała...tulę..
no i tak patrze ,ze chyba już jestem tu intruzem bo założyłam nowy wątek...Wiola wie jak jest i mnie rozumie...to znaczy chodzi o to ,ze naprawdę boli jak sie człowiek tyle stara-kibicuje każdemu,wspiera,podaje husteczki jak ktoś ma dola ,ale ile ja mogę wspierać-jestem na tym wątku od 60 strony-a ile jest stron to widać-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa dziewczyn sie tu przewinęla-takie co przychodzą na dzień przed testowaniem ,proszą o &&& testuję i II i chcą ,zeby sie z nimi cieszyć-a co my o nich wiemy-nie miałyśmy kiedy sie zżyć...a pozostałe babolki już albo urodziły ,albo noszą swje Niunie pod sercem...
ciężko tu komuś kto już tyle walczy....ja mam dzieci ,ale z każdą ciążą miałam problem zeby zajść i utrzymać..fajnie,ze nie wszystkie mają problem z zajściem i cieszę sie ich szczęściem ,ale...
nikt ,kto nie latał tyle po lekarzach,nie brał tylu leków po których tylko dooopka rośnie nie zrozumie jak to boli jak w koło ciążę a ja nieudacznik zajść nie mogę...
mąż przebadany ja przebadana a efektu brak i jak tu być radosnym??????????

ściskam Was mocno i jeśli mogę bede wlatywać,ale jesli czujecie ,ze Was zdradziłam to trudno...bedzie mi przykro bo nie po to jest wątek weteranek...

szkoda , ze tyle kobietek juz nie pisze tutaj lub nie chce pisac , ale ja w jakims sensie potrafie to zrozumiec ...
co nie zmienia faktu , ze mam nadzieje iz bedziesz ty jak i inne staraczki do nas zagladac !! bez was ten watek nie bedzie juz taki sam ..

Dziewczyny mam mega doła :-(
Odebrałam dziś wyniki morfologii bo lekarz zalecił zrobić by sprawdzić jak tam moja anemia..mam potworną anemie :-( HGB- Hemoglobina spadła mi z 8.9 g/dl na 5.6g/dl przy normie 12-16g/dl.
Mimo zażywania żelaza poziom spadł i dostałam od lekarza ultimatum mam przestać karmić piersią bo inaczej do szpitala mnie położy :-(
Dziewczyny pomocy powiedzcie ,że da się znaleźć inny sposób. Pije paskudny sok z buraków jem gotowane buraki jeszcze trochę i bułkę z burakiem będę jadała jak tak dalej pójdzie no i Tardyferon dwa razy dziennie łykam. Tak bardzo starałam się ,żeby karmić piersią a teraz słyszę ,że mam od tak zrezygnować z tego. Totalna załamka
unhappy.gif

nie wiem co doradzic :(( jedyne co mi do glowy przychodzi to moze konsultacja z innym lekarzem ?? moze cos innego zaproponuje
trzymam mocno kciuki !!

Jakie ja mam grube nogi ..... :dry: coby tu zrobić...... czy mogę krem na spalanie w ciąży...? Przed ciążą sporo codziennie ćwiczyłam, a teraz lato idzie i jak ja spodenki założę?????

ehh ja za to mam cellulit :/ okropne to jest ,a le co zrobic trzeba dotrwac do porodu , a pozniej walczyc z dziadostwem :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry