• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Brawo Mineralna :-) spokojnych 9 miesięcy :tak:

Made skoro Twój Pan mówi, że cellulitu nie masz, to przyjmij taką wersję zdarzeń, przecież to on na Ciebie patrzy najbardziej łakomym wzrokiem :cool2:

Karola jak by się tak Tobą wysmarować, to może się jakiś amator znajdzie, muszę ten patent w lato wykorzystać :-D plaża, oliwka na ciele, Maluszek z mamą na ręczniczku ;-)

Wisienko Maleńka jest boska :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
made starałam się, no co... :-p Ja też mam niskie.. no może nie aż TAK jak Ty - wydaje mi się, że z dwojga złego lepiej już mieć niedociśnienie, niż nadciśnienie - zwłaszcza w ciąży....

wisienka nie moge obejrzeć :( coś mi brakuje...

mineralna a o co rodzicom chodzi?

Sok z buraków już miesiąc pije najpierw było pół litra dziennie teraz od jakiegoś tygodnia litr dziennie. No i od początku kwietnia doszły gotowane buraki...
olivka nie wiem czemu ,ale ja bardzo chciałam teraz karmić piersią ,może dlatego że z synusiem się nie udało ,a poza tym ten kontakt z dzieckiem podczas karmienia piersią jest wyjątkowy.
asionek no chyba tylko to mi pozostało ,ale nie poddam się...
wisienko emi cudna!!!
mineralna
jeszcze raz gratulacje

marcepanek nie doczytałam, że pijesz.... oooj to faktycznie problem :( Rozumiem Cię w kwestii karmienia i kontaktu z maleństwem i życzę, żeby się ładnie hg unormowała :))))

mineralna nie użyjesz teraz to użyjesz później ;))))) Ale moim zdaniem dziecko - pod warunkiem, że jesteście zabezpieczeni finansowo - to dopiero jest używanie życia!!! - NIC nie dostarczy więcej emocji :))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Marcpeanku,ja rozumiem,jasne,to ważne i to Twoja decyzja.
Ja zrezygnowałam z karmienia już w ciąży,nie czuję tego i straszny nerwus jestem,lekarz poparł mą decyzję bo jak mówi do karmienia trzeba spokoju:) A dziecko wyczuwa każde spięcie i napięcie.
Więc staraj się ale nie zaniedbuj Swojego zdrowia,córcia zrozumie i napewno nie zabraknie jej miłości i ciepła maminego:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry