• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Koccureczku no pewnie :-) dzisiaj mi się podoba ;-) ja też mam czas z Wami trochę popisać, bo wreszcie zasłużony odpoczynek, chociaż nie mogę w miejscu usiedzić i tak się kręcę to chwilę w kuchni coś sprzątnę, to pranie wstawiłam, to jakieś graty zapakowałam, muzyka zawsze daje mi powera do działania, ale tak bardzo na luzie podchodzę do tego, brak wysokiego ciśnienia w działaniach, ale w doopce robaki nie dają posiedzieć hahahahaha:-D

hahahaha mówisz mimoza hahahaha, wiesz chciałabym tak po mimozować troszkę :-p żeby wreszcie ludzie pomyśleli, że jestem w ciąży, że mi się należy odpoczynek, że jestem w 35 tygodniu i mogę nie mieć sił sama załatwić wszystkiego, a tak, to zakupy sama, załatwianie papierków sama, sprzątanie sama, wiesz czasem to męczy, nikt mnie nie widział zmęczonej, nikt nie każe odpoczywać... :dry: sama muszę dbać o to, żeby mierzyć siły na zamiary...

No i wróciłam :-)
no i oczywiście zakupiłam sobie tuniczke :-)
znowu różową . Jakoś spodobał mi sie ten kolorek teraz ;-) bo przedtem nie bardzo blond włosy i róz hehe :-);-)

Made
nie gadaj ze masz udzicha :-D napewno masz szczupłe zgrabne nóżki :-)
Wisieńko mała jest przecudowna :-)

boogie ja też w sumie wszystko sama - od 16 lat :)... teraz mi tylko o tyle lżej, że nie pracuję zawodowo i nie muszę się martwić o to gdzie będziemy mieszkać i jak za to zapłacić.... A tak to wszystko sama - zakupy, porządki, rachunki, codzienne gotowanie, syna wychowywanie itp. Nie brałam na moje mieszkanie od G. pieniędzy :) A Grzesiek nawet jakby chcial mi teraz pomóc z obowiązkami to nie ma jak, bo w Wawie większość czasu siedzi.. Ja z natury mimoza, bo chęci mam i od pracy nie stronię :)))))))))

reklama
widzisz Kocuurku taki już nasz los... Kurcze trzeba się zbuntować kiedyś ;-) zrobić bunt na statku, bo ile tak same możemy ciągnąć??? Ja wiem, że radę dać damy, ale wiesz tak dla zasady zrobić kiedyś małe zamieszanie i poczuć się jak królewna :-D tak mi się marzy o kilku dni, żeby baterejki się skończyły i Boogie padła :-D oczywiście nie na zdrowiu, ale tak trochę muszę poudawać jak przyjedzie rodzinka hehehehe:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry