• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem dziewczyny
uff trochę sobie pospałam, teraz obiadek, bo nie mogę swoje głodomorka tak zostawić bez jedzenia przez cały dzień :-p

Kosmonauta się tak kręci, że mnie lewe żebro boli :-D zresztą moje dziecko lubi spać ze mną na lewym boku :tak: jak wstaję, to brzuch z lewej strony mam tak śmiesznie wypukły :-D

Ciekawe co tam powie ginek Kocurkowi :cool2:

Just Rafałek tez uwielbia lewą strone :-) a czasem zdarzy mu sie tak rozciągnąć ze widac albo rączke albo nóżke :-D. Nie wiem dokładnie co to bo rendgena nie mam w oczach:-D

hahaha Młoda u mnie to głowa najbardziej jest widoczna jak się tak rozciąga :tak: myślałam, że to nóżkami mi tak kopie po żebrach, ale moje dziecko się jeszcze główkowo nie ułożyło i dalej siedzi w miednicy pupą :-D jak teraz spałam, to tylko mogę na lewym boku, bo tak jest najwygodniej, to właśnie brzuch z lewej strony pełen :-D

Tak Pysiu, na 16 miała :tak:

Marcepanku tulam Cie mocno:***

KOCURKU daj znać jak najszybciej!!

a ja robię rosołek, ktoś chętny? :-D

Wiola o tak, masz rację, uwielbiam moje siostrzenice, mało tego przebywanie z ich mama napawa mnie optymizmem, ona się starała o pierwsze dziecko 2 lata, na dodatek ona w PL, maż był w UK, co owulacja to latała do niego, ale się udało, i ja wierzę, że i mi się uda :)) a o drugą ciążę nie starali się wcale, sama się wystarała i też są bardzo szczęśliwi :-)

Pysiu ja kupiłam kilka sztuk, ale nie nowych, tylko w lumpeksie :tak: a później koleżanki zaczęły deklarować swoją chęć oddania czegoś co mają, więc ja już się wstrzymałam z zakupami, czasami, jak coś mi wpadnie w oko, to kupię, ale głównie teraz, tak od miesiąca coś tak "kolekcjonuję" :tak: spodnie ciążowe też kupiłam dopiero trzy tygodnie temu, bo już nie mogłam się zmieścić już w żadne spodnie :) i to też w lumpeksie trafiłam przez przypadek

Rureczko mogę trochę rosołku, mogę, mogę???? :-D jestem głodomorem w dniu dzisiejszym, a na rosół mam strasznego smaka :tak:

na dzis mam dosc ogrodu... mam nadzieje ze M mi troche pomoze jak wroci. a jak nie to jutro znowu pojde .teraz ogarne podloge bo w calym domu jest piasek po Iwonkowych spacerach i wezme mala na spacer

Ja też się oferuję, jeśli mogę której pomóc, oczywiście ciuszki nowe nie są, ale zawsze zostaje w kieszeni sporo, tak jak powiedziałaś :tak:

jak dostałam wypłatę ostatnią, to nie wytrzymałam i poleciałam po lumpeksach zrobić rekonesans :-D wiem, że kusi czasem mnie, żeby gdzieś wejść i bez skrupułów wydać całą kasę hahaha, ale ćwiczę silną wolę :-D

reklama
Pysia ja w połowie ciązy zaczełam kupywac małemu ;-) pamiętam pierwsze body kupiłam w 20tc ;-).
A później reszta wózki itp ;-)
kocurku 3mam kciuki ! zaraz jak wrócisz opowiadaj !;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry