• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pysiu ale to nic złego :-D ja nie mam konta, nigdy nie robiłam na Allegro zakupów i może nie wiem co mnie omija :-D ale chyba wolę zostać w swojej niewiedzy ;-) mnie przestały kręcić zakupy w centrach handlowych, bo uwielbiam szperać w lumpeksach:zawstydzona/y:, o matko!!!! jak ja to uwielbiam i mam do tego dobre oko, mnóstwo rzeczy tak znalazłam do swojej szafy :tak:

KOCCURRKU hop hop! gdzie jesteś

Ostatnia edycja:
Pysiu zaoszczędzę, ale teraz jak się pakuję, to dopiero widzę ile ja tego nazbierałam :szok: ile toreb jest zapełnionych tylko moimi ciuchami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie lubię zakupów w centrach handlowych, bo wiem, że nie stać mnie niestety na wszystko co mi się podoba, wychodzę później ze sklepu zdruzgotana ceną i z mieszanymi uczuciami, że znów nie mogę czegoś kupić :dry:

To zapraszam na rosołek :))

ja też uwielbiam allegro, maż się czasami śmieje, że mi konto usunie... jak już zacznę, to przestać nie mogę... a co to lumpików to moja ciotka zawsze robi rundkę po najlepszych w mieście i jak jest coś godnego uwagi to dzwoni, albo wysyła mms i od razu wiadomo, czy iść oglądać, czy nie :D
Trafiła mi się kiedyś cudowna, duża skórzana torebka, piękna, bardzo na czasie, za jakieś 20 kilka złotych, koleżanki umierały z zazdrości :-D

Rurrreczko ja poproszę dokładkę:zawstydzona/y:

Takie skarby za 10-20 zł, to cud nad Wisłą jak ja się do mamy śmieję, ale nie jedną fajną rzecz dla siostry i mamy znalazłam :tak:

Mam teraz mega doła :-( nie wiem co zrobić usłyszałam dziś ,że lepiej bym przestała karmić piersią i to już nie tylko ze względu na anemie :-( Pediatra małej powiedziała ,że Nikusia za mało przybiera na wadzę i mamy przejść na butle :-( Chce mi się ryczeć :-(

Wiola dobrze napisala
ja ja popieram w zupelnosci
najwazniejsze jest twoje i malej zdrowie , a nie to czy bedzie jadla cyca czy butle
troszke ja pokarmilas to najwazniejsze
wiem , ze ci ciezko , ale nie mozesz ryzykowac swoim zdrowiem , a do tego mala nie przybiera jak nalezy ...
trzymaj sie kochana dobrze bedzie !!!

jej na TVNie w rozmowach w toku wypowiadają sie matki które biją swoje dzieci
ohhh:-(
rozniesie mnie zaraz!;/

wlasnie ogladam ... porazka to malo powiedziane :/ zeby je ktos tak lal

just ja to lubie szperac w allegro :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oj tez lubie :)
mam kilku sprzedawcow zapisanych u ktorych zrobie zakupy dla dzidzi i juz sie doczekac nie moge :)))

Jestem na moment:)
To nie @.Plamienie,rano jasna krew a później trochę brązowego śluzu i koniec... Nie wiem co o tym myśleć,beznadzieja.
Jadę po zakupy,po raz 3 dzisiaj.

Karola zabierz mnie ze sobą, bo nie mam siły ruszyć się z domu :-D mam okrutnego lenia, takiego gigantycznego, ogromniastego, meeeeega wielkiego :-D a w domu nawet okruszyny chleba :zawstydzona/y:

wyruszam po zakupy, do zooo później

Ostatnia edycja:
Sorki, ze ja się tak dziś wcinam i wycinam ale odchorowałam wczorajsze wojaże po Wro. Najpierw straszne samopoczucie, drżenie rak, słabośc, mdłości, ciemno przed oczami, kołatanie serca i wrażenie jakiegoś zapadania się a potem okropne torsje. Teraz juz lepiej na szczęście. Boli za to żołądek po szarpaniu. Matko jak mnie to wszystko wykańcza
embarrassed.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry