• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
POK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kupiłam sobie majtasy,sztuk 3:)
Byłam u znajomej mgr w aptece i ona mówi,żeby jutro powtórzyć betę bo błędy ludzkie w laboratoriach są częstsze niż nam się wydaje no i mówi,że jeszcze może być tak,że to dzisiaj to plamienie implantancyjne, przez te długie i nieregularne cykle mogło dużo później dojść do zapłodnienia...W każdym razie jak @ nie przywlecze się do jutra to radziła iść na betę i najlepiej do innego laboratorium.
Mam mętlik w głowie.Zajadam chlebek razowy z miodkiem.

Wyłazić kobiety zza krzaków!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RRurrko Pok jest w drodze do Polski, albo już w Polsce:tak:

Wróciwszy dziewczyny ;-) mam już w nowym mieszkanku łóżeczko dla Maluszka :rofl2: w czasie akcji "wyjście po zakupy", dostałam telefon od koleżanki, że mogę się szykować, bo za chwilę po mnie przyjeżdża i jedziemy z łóżeczkiem do mojego nowego mieszkanka :cool2: więc już jest na miejscu i czeka tylko na złożenie :laugh2:

Wisienko uważaj na siebie! Strasznie Cię męczą te dolegliwości, odpoczywaj dużo :tak:

Asionku jutro idę na większe zakupy, dzisiaj tak skromniutko coś na przekąskę.

Zresztą zaszłam na zupkę marchewkową do knajpki w której pracowałam, oni tam wszystko gotują na miejscu, więc krem z marchwi i inne zupy są PYSZNE!!! :-)

ja od kilku dni wogóle prawie słodyczy nie jem,nie wiem co mi...źle :)
Chyba winkiem zapije ananasa:)
Ale wcześniej pożrę puszkę zielonego groszku:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry