O
oliwkakarolina
Gość
a wiesz co się robi po groszku?????? hahahahahahahaha
A nie wiem?????????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wiesz co się robi po groszku?????? hahahahahahahaha
az sie poryczałam spędze święta z 3 ciężarnymi kuzynkami :-(
dzień pełen wrażeńAsionek koniecznie musisz się ze mną podzielić tymi sprzedawcami, bo jak ja coś zaczynam oglądać dla dzieci - ciuszki szczególnie to oczopląsu dostaję
Wisienko dasz radę, tyle już wytrzymałaś to już masz bliżej jak dalej choć szczerze współczuję, bo to co przeżywasz nie jest mi znane
auaaaa ale mnie głowa rozbolala(((
RRurrko Pok jest w drodze do Polski, albo już w Polsce
Wróciwszy dziewczyny ;-) mam już w nowym mieszkanku łóżeczko dla Maluszkaw czasie akcji "wyjście po zakupy", dostałam telefon od koleżanki, że mogę się szykować, bo za chwilę po mnie przyjeżdża i jedziemy z łóżeczkiem do mojego nowego mieszkanka
więc już jest na miejscu i czeka tylko na złożenie
Wisienko uważaj na siebie! Strasznie Cię męczą te dolegliwości, odpoczywaj dużo
Asionku jutro idę na większe zakupy, dzisiaj tak skromniutko coś na przekąskę.
Zresztą zaszłam na zupkę marchewkową do knajpki w której pracowałam, oni tam wszystko gotują na miejscu, więc krem z marchwi i inne zupy są PYSZNE!!! :-)
hej muszę wam opowiedziedzieć mój dzisiejszy dzień, a więc przy sprzątaniu łazienki kopnął mnie prąd, uprałam swój telefon straciłam wszystkie kontakty, i telefon oczywiście, zupa w mikrofali w pracy wybuchła, ja krzyczałam na klientów a oni na mnie, a na koniec dowiedziałam sie ze moja siostra jest w ciąży i nikt mi nie powiedział bo mnie nie chcieli denerwowaćaz sie poryczałam spędze święta z 3 ciężarnymi kuzynkami :-(
oliwka dzięki no właśnie jak oni mogli a dowiedziałam sie bo siostra(cioteczna co prawda ale bardzo mi bliska) była na badaniach w przychodni w której pracuje;-(