• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola :-D ja tez będę miała niedługo przyjaciółkę, albo przyjaciela ;-) na razie noszę jeszcze w brzuchu :-D

Pysiu polecam!!! Naprawdę warto zainwestować, nigdy nie miałam takiej gładkiej i miękkiej skóry:tak: jestem bardzo zadowolona, a do codziennego prysznica zabieram jeszcze taką rękawicę do peelenigu, wystarczy żel i jest pobudzona skóra i lepiej się wchłaniają kosmetyki, lepiej krąży limfa, same korzyści :tak:

Ja też nie przez wszystkich jestem lubiana, bo żyję po swojemu i się nie kieruję radami innych tak do końca, każdy ma prawo poradzić, ale sama ostatecznie decyduję, wtedy wiem,że tylko sobie mogę coś zarzucić

Pysiu Renata- koleżanka ma 40 lat, bardzo długo starali się o Szymona, a teraz chłopak ma już 6 lat :-) dostałam jeszcze kocyki i prześcieradła do łóżeczka i takie ręczniczki po kąpieli Malucha:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja używam jakiegoś pellingu cytryna z bazylia,boski,ale nie pamietam nazwy...
Jutro mi przypomnij to zajrzę jak się zwie,teraz zmykam:)

Bogusia a jak się zwie ten Twój?

Karola scrub firmy Geomar, Thalasso Scrub, taka jest nazwa :)

Pysiu jeszcze nie skończyłam 24 lat :-p młoda doopka ze mnie ;-) zawsze mam starsze koleżanki, lepiej się z dorosłymi dogaduję :tak:

Just ja mam 4maja i 16maja ;-) a potem zobaczymy ;-). Boze do 16 maja mam L4 a na pewno szybko to zleci bo siedzenie na L4 zawsze szybko leci :-) i to bedzie juz niedługo przed porodeeem ! aaaa :-D ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry