• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie z rana...
Iwa przed siodma wstala, sniadania jesc niechce , poszla prosto do szuflady ze slodyczami ( dzis przenosze slodycze do gornych szafek)a ze jej nie dalam nic slodkiego to teraz siedzi i marudzi

Witam się ze szpitala polowego...Ninka wszystkich zaraziła swoim gardełkiem:)
@ nie ma,nadal minimalne plamionko było w nocy i nic.Mąż się uparł i po test pojechał a tu apteki w koło zamknięte:)))

POBUDKAAAAAAAA!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyny :-)

Karola u Ciebie szpital polowy, czyli świąteczna kwarantanna ;-) mąż pewnie znajdzie jedną otwartą, będzie uparcie szukał :-D

Wiolka jak byłam na kinder balu, to usłyszałam, że u znajomych wprowadzili zasadę wybranych dni tygodnia bez słodyczy, bo ich chłopaki na słodkie są wielkie łasuchy, aż czasem problem po takich nie kontrolowanych okazjach jak imprezy domowe był, raz wylądowali na pogotowiu... Czekolada to pocieszyciel na smutki, ale dni smutku w tygodniu są tylko trzy, więc w inne dni, smucić się mogą, ale pocieszycieli nie dostaną :-) Będę musiała i na swoim dziecku taki chwyt zastosować :-p

Karolu wyspana :tak: u nas prawie wszyscy wyjechali i jest taka cisza, tata mnie obudził telefonem, że wczoraj wszystko było ok w podróży :-)

A Ty wyspana?

to poleż sobie :-) ja od jutra udaję królewnę i tylko odpoczywam ;-):-D może śniadanko???

Karolu a jak się nazywa twój peeling??? Miałam przypomnieć :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry