• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Już nie będzie.Ostatnio podjęłam decyzję,że jak teraz nie będzie to biorę tabletki i nie będzie więcej starań.
Nie udźwignę takich nerwów co miesiąc a nie potrafię podejść na spokojnie do tego.

Pysia nie ma za co :)

Just te butelki to Tommee Tippee :) bardzo mi sie podobaja no i maja super opinie , ze wzgledu na smoczki , ktore dziecko ssie jak piers i nie ma problemu z karmieniem butelka i piersia naraz
no teraz sama to juz nigdy nie bedziesz :)))

Oliwka kurka ciekawe czemu wczesniej bladziochy wychodzily ?? nic nie rozumiem :((
moze jeszcze daj spokoj z tymi tabsami ?? :)

Maloda hej :))

Asionku, a czy mogłabyś wysłać jeszcze raz link do tych butelek, muszę zobaczyć dokładnie gdzie są dostępne, a co słyszałaś o butelkach Avent??? Nie miałam z kim wymienić opinii :no:

Just te butelki to Tommee Tippee :) bardzo mi sie podobaja no i maja super opinie , ze wzgledu na smoczki , ktore dziecko ssie jak piers i nie ma problemu z karmieniem butelka i piersia naraz
Co do tych butelek to powiem wam ze ogolnie wygladaja fajnie, ale jak dziecko niechce butli to TT nie pomoze . Iwa nie wziela zadnej butli a miala nuka , aventa, tt , doktor bravn(nie pamietam jak sie pusze) moral z tego taki ze jak dziecko bedzie chcialo pic z butli to nie wazne z jakiej czy takiej za 5 zl czy drozszej.
zycze wam zeby wasze maluszki nie byly tak uparte jak moja niunia i chcialy pic z butli i ssac smoczek

Asionku, a czy mogłabyś wysłać jeszcze raz link do tych butelek, muszę zobaczyć dokładnie gdzie są dostępne, a co słyszałaś o butelkach Avent??? Nie miałam z kim wymienić opinii :no:
Avent są ok:) Sama używałam na zmianę z Chicco i Nuby.Te trzy są popoularne i bardzo dobre no i oczywiście TT:),Ninka teraz uzywa kubeczków Dr.Brown.Co do Avent miałam jedno zastrzeżenie...zamknięcia...trzeba naprawdę dokładnie zakręcać butelki.

reklama
Witajcie kochane.
Jak tam przedświąteczne humorki, porządki i gotowanko. U mnie wszystko do dooopki. Wymioty i krew z nosa dla urozmaicenia. Pocieszam się, ze jeszcze tylko 2 miesiące.
W święta jedziemy do taty a tam juz jest sister, która jest belferkiem i ma wolne. Sprzata i gotuje. Będę żerować na rodzince. No może jajka pomaluję.
Oliwka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry