• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka nie mozesz tak mówic !... Zobaczysz bedzie u Ciebie!. Ja tez jak juz staraciłam całą nadzieje paaach i fasolka była. A moj K... pamiętam powiedział mi tak : chciałbym mieć takiego małego szkraba najlepiej synka ;-) no i paach za tydzień test i dwie krechy !;-)
Oliwka z całego serduszka Ci zycze fasolki ;*

Zreszta to wszystkim wam zycze upragnionej fasolki !!;**

Wisieńka skad te wymioty ??

reklama
Wisieńka dziękuję...ale chyba już nie ma co...szczerze myślałam,że to plamienie implantancyjne...ale nie,test by wyszedł.

Młoda,wiem ale ja jestem dzieckiem z syndromem DDA i dla mnie takie co miesięczne oczekiwanie wiąże się ze strasznymi zmianami w psychice,nerwami i stresami.U ''normalnej'' osoby to normalne a u mnie się to mnoży razy 500...wyobraź sobie...
Mam plamy na całej głowie,czole i wszystko mnie swędzi...stres u mnie powoduje takie rzeczy no i wiele innych też...nawet nie będę opisywać.
Wiem,że mi dobrze życzycie i dziękuję z całego serca.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mloda mamusia no one po prostu sa 2% kobiet wymiotuje przez całą ciąże i miałam szczęście załapać się do tego grona. Czasem sa minimalne, czasem gorsze. W ciągu ciązy od 6 tygodnia byłoo 5 dni bez wymiotowania. Od 5 miesiaca sa tylko rano i to raz. Czasem ale rzadko po obiadku. :szok:
Oliwka to jak masz pewnośc to uderz do gina, trzeba sprawdzić co się dzieje

Ok,czas wstać z łóżka.
Za godzinę musze być w centrum,siorka widzi się z mamą.
No i Ninka wyraziła zgodę na podcięcie grzywki:))) Pod warunkiem,że będzie jak Hannah Montana :)) Hahaha,przez 3 miesiące ją przekonywałam i nawet przekupywałam a ona:psecies mówie nie to mówie nie!!!! :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry