• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just : hejka :)
jetsesmy wciaz na wakacjach, wracamy dopiero w PONIEDZIALEK (pomylilam sie, w pon. , nie w niedziele) ale juz jetsem u tesciow, wyjechalismy tylko na 4 a nie na 6 dni... skrocilismy pobu=yt bo w aucie w czasie jazdy bolal mnie brzuch i zaczelam haftowac...
takze stwierdzilismy ze nie ma co szalec u wypoczywam teraz u tesciow
babcia zajmuje sie poldusiem a ja mam jeszcze kilka dni laby :)

wakacje super, gdyby nie te hafciki w ostatni dzien... ale na szczescie nie bylismy daleko, tesciowie mieszkaja 40Min od wybrzeza a my tak sobie jezdizlismy po roznych miasteczkach i portach na wybrzezu w sumie wrocilismy z nicei, a to tylko 3 godizny autem bylo stad, takze znosnie
poldus zachowal sie jak prawdziwy zuch, nie plakal ani nic :)
i oczywiscie baaaaaaaaaaaaardzo sie cieszyl jak zobaczyl nas rano :)

a ty jak sie czujesz, jak sie ma kosmonauta? kiedy nastepna wizyta ????

reklama
Oliwka bedzie fasooolka!!;**
Asionek dzien dobry słońce ;-) wyspana? Jak się czujemy ?;-)

a dziekuje dobrze :))

Asionku, a czy mogłabyś wysłać jeszcze raz link do tych butelek, muszę zobaczyć dokładnie gdzie są dostępne, a co słyszałaś o butelkach Avent??? Nie miałam z kim wymienić opinii :no:

tutaj np. masz zestaw TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY BUTELKI,SMOCZKI NEW (1571777317) - Aukcje internetowe Allegro
widzialam tez tansze na Allegro trzeba poszukac :)
a Avent tez sa dobre , tylko wlasnie jak Oliwka pisala trzeba sie nasilowac zeby zamknac i bardzo szybko i mocno sie rysuja co brzydko wyglada
ale w urzytkowaniu nie przeszkadza :)
TT maja te smoczki specjalne imitujace piers matki i nie zaburzajace naturalnego karmienia co jak dla mnie jest wazne

Co do tych butelek to powiem wam ze ogolnie wygladaja fajnie, ale jak dziecko niechce butli to TT nie pomoze . Iwa nie wziela zadnej butli a miala nuka , aventa, tt , doktor bravn(nie pamietam jak sie pusze) moral z tego taki ze jak dziecko bedzie chcialo pic z butli to nie wazne z jakiej czy takiej za 5 zl czy drozszej.
zycze wam zeby wasze maluszki nie byly tak uparte jak moja niunia i chcialy pic z butli i ssac smoczek

nie no jak dziecko nie chce butli to wiadomo inna sprawa :)
mi chodzilo o to , ze niektore butle moga zaburzac pozniej naturalne karmienie

Witajcie kochane.
Jak tam przedświąteczne humorki, porządki i gotowanko. U mnie wszystko do dooopki. Wymioty i krew z nosa dla urozmaicenia. Pocieszam się, ze jeszcze tylko 2 miesiące.
W święta jedziemy do taty a tam juz jest sister, która jest belferkiem i ma wolne. Sprzata i gotuje. Będę żerować na rodzince. No może jajka pomaluję.
Oliwka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kurcze Wisienka ty to sie nameczysz w tej ciazy .. wspolczuje bardzo :(

Jos hej :)
widze wakacje udane;)) szkoda tylko , ze haftowac zaczelas :/ no , ale u tesciowej tez odpoczniesz sobie :)

Jos cieszę się, że jesteś zadowolona, u nas wszystko dobrze i, że Polduś tak ładnie się zachowywał, to już duży chłopczyk :tak: Zazdroszczę takiej wycieczki, sama bym się skusiła nawet teraz na taki wypad, jeśli Dottore wyraziłby zgodę :-)
Jutro przyjeżdża do mnie mama, siostra i mamy przyjaciel, pomogą przenieść graty, tzn głównie ciuchy do nowego mieszkania, bo już wszystki remonty ukończone :happy2: kilk stron wcześniej wstawiłam fotki, ale wstawię jeszcze raz jeśli chcesz zobaczyć :tak: mam piękną szafę, kanapę, wykładzinę, roletki, łóżeczko, teraz trzeba tam tylko zamieszkać :cool2:

Asionku w zestawie jest już wszystko co zostało wymienione na stronie? Kurka wodna jestem ciemna masa na Allegro :sorry2: czyli nie jest chyba tak najdrożej skoro składa się z tylu części, tak jak powiedziałaś dla mnie też jest ważne, żeby Maluch miał smoczuś dopasowany do kształtu sutki, może to taka moda i w użytkowaniu wyjdzie naga prawda, ale cóż, za spokój ducha się płaci... Jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu :-)

Rurreczko polecam się na przyszłość ;-)

A gdzie jest Kocurek?????????????????

Made!!!!!! Wisienka, Balbinka, Karola, Pysia, Pok, Mama, Agapa, Rurreczka, Wiolka, Mlodam, Młodamamusia, Sergee, Marcepanek, Naga Palma, Królowa Fal, Renne, Basati i wszystkie inne kobietki, których nie wymieniłam za co serdecznie przepraszam WYŁAZIĆ Z KRZAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Już wylazłam. Co prawda nie z krzaków a z wyrka:-D Zjadłam placki ziemniaczane. :tak:Czuję się lepiej ale spanie dalej łamie.
Idę zerknąc co klepałyście

Just ja czytalam opinie kobiet co uzywaly juz tych butelek i wiedza co i jak :) podobna maja tez rewelacyjne smoczki uspakajacze z lateksu ...
w zestawie jest to wszystko co wymienione :) sa tez tansze kiedys trafilam za 50 zl. :)
mozna tez kupic zestaw ten sam ,ale antykolkowy :) chyba calosc z 10zl. drozej kosztuje
ja butelki musze miec , bo u mnie to moze byc roznie z tym karmieniem i mlekiem , a pozniej nie bede przeplacac tutaj , bo tyle co zestaw tutaj prawie jedna butelka kosztuje :/

Dziękuję bardzo Asionku :-) muszę chyba taki zestaw zakupić, żeby być przygotowana na wszystko, bo to różnie może być, a jeśli okaże się, że nie będę mogła za długo piersią karmić, to nic na siłę, przejdziemy na mleko modyfikowane, więc szukać wtedy butelek nie będę, tylko wyciągnę z szafy :tak: widziałam tam takie zestawy za 50 zł jak wspomniałaś, rzeczywiście taki zestaw bardziej się opłaca i jak mówisz, że u Was tyle kosztuje jedna butelka:szok:, to nawet z przesyłką z Polski wychodzi dużo taniej

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry