just : hejka 
jetsesmy wciaz na wakacjach, wracamy dopiero w PONIEDZIALEK (pomylilam sie, w pon. , nie w niedziele) ale juz jetsem u tesciow, wyjechalismy tylko na 4 a nie na 6 dni... skrocilismy pobu=yt bo w aucie w czasie jazdy bolal mnie brzuch i zaczelam haftowac...
takze stwierdzilismy ze nie ma co szalec u wypoczywam teraz u tesciow
babcia zajmuje sie poldusiem a ja mam jeszcze kilka dni laby
wakacje super, gdyby nie te hafciki w ostatni dzien... ale na szczescie nie bylismy daleko, tesciowie mieszkaja 40Min od wybrzeza a my tak sobie jezdizlismy po roznych miasteczkach i portach na wybrzezu w sumie wrocilismy z nicei, a to tylko 3 godizny autem bylo stad, takze znosnie
poldus zachowal sie jak prawdziwy zuch, nie plakal ani nic
i oczywiscie baaaaaaaaaaaaardzo sie cieszyl jak zobaczyl nas rano
a ty jak sie czujesz, jak sie ma kosmonauta? kiedy nastepna wizyta ????
jetsesmy wciaz na wakacjach, wracamy dopiero w PONIEDZIALEK (pomylilam sie, w pon. , nie w niedziele) ale juz jetsem u tesciow, wyjechalismy tylko na 4 a nie na 6 dni... skrocilismy pobu=yt bo w aucie w czasie jazdy bolal mnie brzuch i zaczelam haftowac...
takze stwierdzilismy ze nie ma co szalec u wypoczywam teraz u tesciow
babcia zajmuje sie poldusiem a ja mam jeszcze kilka dni laby
wakacje super, gdyby nie te hafciki w ostatni dzien... ale na szczescie nie bylismy daleko, tesciowie mieszkaja 40Min od wybrzeza a my tak sobie jezdizlismy po roznych miasteczkach i portach na wybrzezu w sumie wrocilismy z nicei, a to tylko 3 godizny autem bylo stad, takze znosnie
poldus zachowal sie jak prawdziwy zuch, nie plakal ani nic
i oczywiscie baaaaaaaaaaaaardzo sie cieszyl jak zobaczyl nas rano
a ty jak sie czujesz, jak sie ma kosmonauta? kiedy nastepna wizyta ????
wszystko git :-) a teraz czas sie wziąśc za placuszki
Zazdroszczę takiej wycieczki, sama bym się skusiła nawet teraz na taki wypad, jeśli Dottore wyraziłby zgodę :-)
kilk stron wcześniej wstawiłam fotki, ale wstawię jeszcze raz jeśli chcesz zobaczyć 
czyli nie jest chyba tak najdrożej skoro składa się z tylu części, tak jak powiedziałaś dla mnie też jest ważne, żeby Maluch miał smoczuś dopasowany do kształtu sutki, może to taka moda i w użytkowaniu wyjdzie naga prawda, ale cóż, za spokój ducha się płaci... Jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu :-)
, to nawet z przesyłką z Polski wychodzi dużo taniej