• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just - i o to właśnie chodzi !!! O to błogie lenistwo :-D))))) Najwyższy czas Kochana, najwyższy czas powiedzieć sobie: DOŚĆ !!
A właśnie, masz już jakieś wybrane imiona dla Kosmonauty ? ;-)

pysia - :-D))) łeee...

reklama
hahahaha :-D a już myślałam, że jakieś cudaczki dla Maluszka ;-) no to ładnie, jak Pysia na zakupy, to pewnie tylko szaleństwo Maluszkowe :-D:-D:-D a tu proszę zwykła spożywka i ciśnienie opadło :-D

Made Antonina i Remigiusz :tak: to są pierwsze strzały i od razu celne, nie zastanawiałam się ani minuty dłużej na wyborem, a jak ktoś próbował mnie przekonać, to nie docierało do mnie :-D Antonina po prababci, która wychowała moją mamę i bardzo dobrze imię mi się kojarzy, moja siostra do bierzmowania przyjęła imię naszej babci, która z kolei nas wychowywała (Zofia), a w jednym Remigiuszu się kiedyś kochałam :-D zresztą to fantastyczny facet i też zawsze dobrze kojarzyłam to imię :-D

Ostatnia edycja:
Dałyśmy się nabrać just :-D:-D:-D
Ja na zakupy wysłałam swojego Pana :)))) Wysłałam do Smyka i do InterSportu na zakupy dla dzieciaków i z głowy mam zajączka :-D wcześniej tylko zerknęłam na ofertę w internecie i nie miał wyjścia, że nie wie, że nie znajdzie, wszytsko podane na tacy ;-) nawet kody artykułów podałam....

hahahahahaha Pysiu czyli ćwiczymy słabą silną wolę co do dziecięcych rzeczy :-D:-D:-D

Made dobrze masz, w dobie internetu i komórek faceci już nie mają odwrotu i nie mogą powiedzieć, że coś tam się skończyło, albo nie mogli tego dostać :-D:-D wyżej napisałam post a propo imion ;-)

Kochane moje dziewczynki.Zabieram się do pakowania i wyjeżdżamy na święta dlatego chce specjalnie dla was życzyć
Smacznych mazurków i bab, ślicznych pisanek, żółtych kurczaczków, słodkiego zajączka, mokrej główki w dyngusa, chwil rodzinnych i radosnych, złotego słońca jednym słowem WESOŁYCH ŚWIĄT

Pysia ja tez tu mam z 30 stopni i ani grama jakiegokolwiek przeciągu:-D ;-) massakra
uffff
Mam smaka na loda :-D
a nie chce mi sie doooopci ruszyc :-D do sklepu;-)

Wisieńko wzajemnie :* zdrówka szczęścia pomyślności i duzo miłości . Pociechy z syna :-) a i zdrowej i ślicznej córeczki ;**
Miłej podrózy:*

Wisienko dziękuję Ci bardzo, ja również życzę Ci spokojnych i rodzinnych świąt, uważaj na siebie i duuuuużo wypoczywaj!!! :tak::tak:

Pysiu :-D trzeba oko nacieszyć :-D

Właśnie się dowiedziałam, że mogę już odebrać od znajomej wózek z różnymi przygwizdami, typu nosidełko itp, więc trzeba ruszyć swoją szanowną z kanapy i jechać :happy2:

O RAJU!!! nie mogę w to uwierzyć, że niedługo będę już z Maluszkiem i nie będziemy mieszkać na ulicy, tylko w pięknie odnowionym pokoju, że mam już wózeczek i łóżeczko, ciuszki i będę mamą za całkiem nie długi czas :sorry2::rofl2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry