• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia oj biedactwo ;* weź sobie apap :-)
To zaraz u Ciebie jestem :-)
Just ciesze się razem z Tobą ze wszystko się ułożyło ;*** I pragne powiedzieć : " A nie mówiłam !! " :****

reklama
Mloda ja już po kopytkach z cukrem i śmietanką :-)

mówicie o tych lodach, to może i ja się skuszę na jakiegoś w drodze do znajomej :-D jedzenie to taki niebezpieczny temat hahahaha, jak się czegoś zachcę, to nie ma odwrotu :-D

Dziewczyny uciekam tym czasem, ale wrócę później pochwalę się wózeczkiem :tak: życzę Wam smacznego :-D

Just za mną ostatnio chodziły naleśniki przez 2 tyg i nie popuściłam im :-) moj K... nie miał innego wyjścia i musiał zrobić :-)...
No jest to niebezpieczny temat :-D ;-)

A skuś się na loooooda:-)
No pośpiesz się :-D juz nie moge sie doczekać wózka !
obowiązkowo musisz foto dać :-) pa;**

AAAAAAAAAAAA mam guuuuzaaaaa!:-(

Ostatnia edycja:
Pysia no dobry dobry ten lód <mniam><mnia> pyyyycha;-)
No ja tez za bardzo sie nie waszeruje tabletami ale jak juz mocno boli to wyjścia nie mam ;*
Odpocznij słońce;-)

Dziękuję bardzo Asionku :-) muszę chyba taki zestaw zakupić, żeby być przygotowana na wszystko, bo to różnie może być, a jeśli okaże się, że nie będę mogła za długo piersią karmić, to nic na siłę, przejdziemy na mleko modyfikowane, więc szukać wtedy butelek nie będę, tylko wyciągnę z szafy :tak: widziałam tam takie zestawy za 50 zł jak wspomniałaś, rzeczywiście taki zestaw bardziej się opłaca i jak mówisz, że u Was tyle kosztuje jedna butelka:szok:, to nawet z przesyłką z Polski wychodzi dużo taniej

ja mysle , ze taki zestaw lepiej kupic , bo po co pozniej na szybko gdzies po aptekach czy sklepach latac i przeplacac niemalo :/ nawet jak male piers pije to i tak butelki na pozniej sie przydadza , do herbetek , soczkow i pozniej melka no chyba , ze ktos ma w planach bardzo dlugo karmic :) ja nie mam takiego zamiaru
i masz racje ja sobie zapasy i zakupy w Pl zrobie , mama mi przysle lub przywiezie :)
czekamy na ftot wozeczka :)))
jejku jak ja sie juz doczekac waszych porodow nie moge hehe , przezywam juz jak swoj :))

ja kupie sobie zestaw i jedna na wszelki wypadek ta antykolkowa wlasnie TT tez
nie lkupuje Gr brown ,bo tutaj jak cos bede miala problem z wymiana ustnika
do TT jeszcze dokupie :)
no i nie chce szklanych butelek

Dziewczyny jak mi nogi spuchły ... :szok::szok:
Wogole kostki nie wiedać... ;/

poloz sie jak dzeiwczyny radzily
a jak nie przejdzie to moze do gina trzeba bedzie podejchac ??

just - naprawdę świetnie to sobie urządziłaś ;))) pokój bardzo przestronny, miejsca a miejsca ;-) BRAWO !! BRAWO !! BRAWO !! Kawał dobrej roboty :-D
A co do butelek, to ja właśnie używam z TT i kierowałam się w wyborze właśnie kształtem smoczka, który wygląda jak kobiecy sutek :))) Wcześniej miałam z Aventu, ale jeśli miałabym wybierać i polecać to zdecydowanie TT. W pierwszych dniach mogą wystąpić pewne problemy z karmieniem (u mnie tak było), więc jest to doskonały zamiennik żeby oszukać małego głodomora ;)))

no wlasnie o to tez mi chodzi :)
widze , ze kolejna pozytywna opinia na ich temat wiec juz calkiem sie przekonalam :))

made, just nie nie to nie to co myślicie - po prostu spożywka :-D

hehe a juz myslalam :)
tez wrocilam z zakupow i tez tylko spozywka i masa owocow :))

Kochane moje dziewczynki.Zabieram się do pakowania i wyjeżdżamy na święta dlatego chce specjalnie dla was życzyć
Smacznych mazurków i bab, ślicznych pisanek, żółtych kurczaczków, słodkiego zajączka, mokrej główki w dyngusa, chwil rodzinnych i radosnych, złotego słońca jednym słowem WESOŁYCH ŚWIĄT

Wisienka kochana tobie rowniez Wesolych Swiat !!!!!!!!!!!

no i dla tych co wyjedzaja i juz nie zajrza
acjf2.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry