• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karolu przytulam :*

Cześć Rurreczko :-) a prezent już sobie wybrałaś na urodziny??? :cool2:

Wisienko bądź niczym królewna w czasie świąt ;-) ja też zamierzam moją rodzinkę trochę wykorzystać, niech wreszcie poczują, że ja już nie długo mogę się rozwiązać :tak:

Dzięki dziewczyny za porady co do butelek, muszę teraz jakąś decyzję podjąć i coś kupić :sorry2: taki wybór.... Echhh na coś muszę się zdecydować

rureczko no tak zapomnialam.... wiem ze to wrednie brzmi ale najgorszy jest pierwszy tydzien a potem czlowiem zaczyna tolerowac nowa sytuacje i odliczac dni do spotkania. moj M tez z poczatku sam jezdzil do Irlandii
mlodamamusiu tam chyba mialo byc Oliwko zamiast Wiolka:-)
just moze pierw kup cos tanszego, nuka np. sa bardzo dobre. a jak wrazie malenstwo bedzie sie buntowac to wtedy sie pomysli nad czyms innym.

hejka
jetsem w przelocie! 20min sie logowalam taki sprawny net na tym zadupiu a pozniej napisalam mega posta : i w czasie jak pisalam mnie wylogowalo! nie wyslal mi sie, musialam sie ponownie zalogowac...no i post przepadl kurka!
takze piszr mega expresem zeby sie znow nie skasowalo :

mamita : bardzo sie ciesze ze wrocilas

just : ja od 1 m-ca zycia poldusia uzywam butli+smokow avent i sa super!
a dla malych dzieci mam sprawdozny pomysl :
do butli avent pasuja smoczki polskie campol seria rozowa LOVY !
sa tansze i z mieeciutkiego tworzywa! pomacaj w sklpeie aventa i te campol mimo ze przez plastik; od razu zobacysz roznice :)
polecam !!!

pozdrawiam wszystkie dziewczyny i &&&& za starajace sie !

Rurreczko tego już dzisiaj z całego mojego serduszka Ci życzę, wysyłam mnóstwo bobo myśli i fliudki z wnętrza mojego brzuszka od Kosmonauty :tak:

JOS!!!! KOCHANA WRÓCIŁAŚ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak było na wakacjach???? Co u Ciebie?? Jak Polduś?? Tęsknił za Wami???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry