• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zjadłabym tościka:))) Mniaaami:)
Kawusię mam,stoi obok mnie.
Mąż się zbiera do apteki,podejście numer 2:)

Ambitnie się nazywa:))
: CHAMPS DE PROVENCE ;BODY SCRUB LIME&BASIL:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej z rana :)
kurka napisalam posta i mi wcielo wrrrrr

Asionku rodzić będę sama... Ale po porodzie mama postara się jak najszybciej przyjechać, wiesz to 400 kilometrów... Mam tu na szczęście koleżankę, właśnie ta od łóżeczka, powiedziała, że zawsze mogę na nią liczyć, ona już rodziła, więc wie co to zanczy, mieszka bardzo blisko mojego nowego mieszkania, więc jest ktoś kto się mną trochę poopiekuje

ciesze sie , ze masz kolo siebie takie dobre duszyczki i sama nie bedziesz :)
ja tez wsumie nie mam kolezanek :/
teraz po przeprowadzce to juz wogole sama jak palec ... a jedna przyjaciolka jest w wieku mojej mamy ma 52 lata :) ile razem sie naszalalysmy hehe to szok :)))

Asionek[/B] ale i tak mi daj nicki tych osób... też będę mieć troszkę ciuszków od rodzeństwa po dzieciach.... :) myślałam, że szukalaś ciuszków ale jak coś innego to też możesz mi podrzucić nicki :) wszystko się przyda :-D Ja wczoraj np oglądalam pościele i zapisywalam nicki, ktore mają najładniejsze :-D

ja sobie zapisalam tych sprzedawcow , bo maja butelki TT i sporo srodkow higieny co tutaj nie kupie , a beda mi potrzebne napewno :)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tutaj super wybor i nawet widze jakies ubranka sa ;)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i ten z USA , bo chce zamowic od niego kolysko , hustawke z FP :)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

witam sie z rana...
Iwa przed siodma wstala, sniadania jesc niechce , poszla prosto do szuflady ze slodyczami ( dzis przenosze slodycze do gornych szafek)a ze jej nie dalam nic slodkiego to teraz siedzi i marudzi

moze mala poczula klimat swiat juz ?? :))

Witam się ze szpitala polowego...Ninka wszystkich zaraziła swoim gardełkiem:)
@ nie ma,nadal minimalne plamionko było w nocy i nic.Mąż się uparł i po test pojechał a tu apteki w koło zamknięte:)))

POBUDKAAAAAAAA!!!!!!!!

zdrowka dla was duzo !!! :))

Cześć Dziewczyny :-)

Karola u Ciebie szpital polowy, czyli świąteczna kwarantanna ;-) mąż pewnie znajdzie jedną otwartą, będzie uparcie szukał :-D

Wiolka jak byłam na kinder balu, to usłyszałam, że u znajomych wprowadzili zasadę wybranych dni tygodnia bez słodyczy, bo ich chłopaki na słodkie są wielkie łasuchy, aż czasem problem po takich nie kontrolowanych okazjach jak imprezy domowe był, raz wylądowali na pogotowiu... Czekolada to pocieszyciel na smutki, ale dni smutku w tygodniu są tylko trzy, więc w inne dni, smucić się mogą, ale pocieszycieli nie dostaną :-) Będę musiała i na swoim dziecku taki chwyt zastosować :-p

nie zawsze sie to sprawdza
moja kuzynka tez tak zrobila i jej coreczka normalnie tylko czeka na taki dzien i jak juz sie dorwie do slodyczy to malo co nie peknie :/ jak dzikie zwierzatko sie rzuca
jak wszedzie umiar musi byc :)
mojej siorki synek ma szafke dostapna caly czas ze slodyczami , a prawie nie je , bo to dla niego nie jest cos zakazanego :) wiec i go nie ciagnie
nie rzuca sie na slodycze , czasami cos zje i wsio :)
od zawsze wiadomo , ze zakazany owoc smakuje najlepiej ;))

:-) mąż się zawziął :-D to chodź idziemy do kuchni, szczerze? Mam dziś znów ogromnego lenia :-D wstyd się przyznać, bo czeka na mnie trochę pracy, sprzątanie w kuchni, bo jak mama inspektor czystości wpadnie do naszego studenckiego mieszkania, to się przestraszy :-D muszę chociaż pozory stworzyć :-D

Asionku Witam się z rana :-) może masz rację co do tych słodyczy, kij ma dwa końce, nie każde dziecko musi być takim łasuchem, widzisz co dwie głowy, to nie jedna ;-) zawsze lepiej takie akcje skonsultować, może ktoś już to sprawdził :tak:
a chciałam zapytać, jakie to są butelki o których wspomniałaś?? TT? co to znaczy, bo nie bardzo się orientuję :zawstydzona/y:

A co do koleżanek, to ja jestem uzależniona od życia z ludźmi, taka niestety moja natura, do życia są mi chociaż za oknem ludzie potrzebni, musi ktoś stukać pukać, pogadać ze mną, dlatego mieszkanie studenckie jest dla mnie najfajniejszą opcją :-) ale teraz będę miała swoją towarzyszkę/ towarzysza na zawsze :happy2:

Ostatnia edycja:
Ja tam wczoraj ogarnęłam co nieco ale już prawie nie widać,dziewczyny się postarały.Zaraz zagonię je do sprzątania zabawek:)
Ja muszę pranie poskładać i łazienkę sprzątnąć.Dużo nie robię,bez przesady.Ty też się nie przemęczaj:)

Cześć Asionku:)))

Idę siknąć,mąż powrócił:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry