rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kocurek, Ty się nie śmiej, bo może to jakaś infekcja 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zobaczcie to))
sobota:
Zobacz załącznik 351329
Piękna wiosna))
niedziela w oceanarium:
Zobacz załącznik 351330
I teraz najlepsze)))
Środowy poranek![]()
Zobacz załącznik 351331
Zdjęcie zrobiłam przed wyjazdem z domu
A u mnie też piękne słonko)))
Witajcie Kobietki
Ale tu się wczoraj działonasienie kaskadami tryskało
))))))))
Kocurek - kawę już wypiłam, śniadanko już zjadłam i zdążyło już mi być niedobrze))
Od wczoraj moja dzidzia tak dokazuje, że non stop mam uśmiech na twarzy. Co prawda ruchy poczułam w lany poniedziałek, ale od wczoraj czuję takie koziołki jak gdyby komisyjny z w-f'u zdawało :-)
made ja w tym tygodniu poczułam pierwsze ruchy)))
Myślę, że to to bo jak siedzę to czuję w brzuchu tak inaczej jak zawsze i jak dotknę ręką to kopniaki czuję czasem.... słodkie![]()
Kocurek, ale odrobinkę nawet nie pół łyżeczki ;-)
A mama moja w szpitalu dzis, już po zabiegu, fachowej nazwy nie wiem, ale przepychanie żył czy jakoś tak,
Jesu ale wy macie tempo!!!!!!!!!!!!!!1
Albo cisza jak makiem zasial a jak juz sie rozkrecicie to ciezko was nadrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochane ja 34 wiosny licze sobie i stad moje obawy. Wiem ze moze to nie koniecznie jest powod do zmartwien ale podejrzewam ze kazda z was miala takie na poczatku!!!!!!
mama witam sie cieplutko !!! Co u Ciebie słychac??
hej kobietki-ja też wpadam na chwilkę-dzisiaj lubuskie jest pod chmurkami, mi sie zapalenie zatok rozkręciło, właśnie się zastanawiam czy neo angin na ból gardła bym mogła wziąść bo tantum verde i bioparox nie działają za bardzo-tak się zastanawiam czy ja w ogóle mam szanse w tej ciąży być zdrowa?ehhhh......
Dzień doberek :-)
Wróciłam od gina :-)
I byłam po wypłatee nareście
Kocurku no wyjaśniło się ;-)
Napisał mi rano ze tel zostawił w domu a po robocie był zmęczony...
Ale i tak mi tu coś śmierdzi... Ale cóż...
Rurka tez bym chciała zeby był juz czerwiec :-)
Ja jestem. Aż się zaczęłam martwić, mam taki śluz, że szok![]()

może wtedy się lepiej poczuję sama ze sobą