• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oki,już się melduje z herbatką i ptasim mleczkiem;)

Mama-ja też tak powtarzam o moim synku-tylko tak sobie myślę że nasze teściowe tak powtarzały nad naszymi mężami-a jakieś straszne baby im się nie trafiły, prawda?;)

Paulina- no w sumie tak,ale teraz kobiety nie doceniają pewnych rzeczy a On taki szarmancki potrafi być-mój najdroższy mężczyzna.....
nie rozumiem jak niektóre dziewczyny mogą mieć doła jak sie dowiedzą ,ze bedzie synek-synki są super!!!!
Witajcie dziewczyny. Odespałam dziś Sr i badania prawie do 12tej. Obudziłam się w miarowym samopoczuciu choć myślałam, ze będę zdychać. Robię szybkie spagetti i ogarniam mieszkanko bo potem jadę do gina.
mama no pewnie, ze żadnej złej trzymaj go dla Emisi
buziaki dla aktywnych

Wisieńka- OKI-zaklepany dla Emi:)))
pisz jak tam po wizycie:)

reklama
Paulina- nie no córcie też są si:)) ale mnie osobiście wnerwi Ci powiem jak ktoś ręce załamuje za syn bedzie....

rozumiesz jak ma się 3 synków to by się córcie chciałao,ale jak ma być pierwsze dziecko to :załamka" bo syn...ja już tyle walczę ze dla mnie płeć na prawde nie ma znaczenia...
ostatnio miałam sen ,ze urodziłam 2 synków-i wiesz co...tęsknie za nimi...bije mi od tych starań...

mama na szkole rodzenia bardzo było w porządku, połozna nie słodziak ale konkretna bardzo babka. Mam najlepszą z całej grupy technikę oddechu. A co. Od gina wyjde pewnie przed 20tą bo mam na 19tą to na pewno napiszę
paulinka mnie tez drugi syneczek nie przerażał

Ja niestety musze spadać bo zrobię obiad ogarnę domek i siebie i trzeba będzie jechać do Wro.
Buziaki i miłego dnia

mi też się ostatnio śniło że urodziłam synka-ale gin mi już 3krotnie powtarzał że córcia będzie, w sumie mi to dużej różnicy nie robi-tylko mam zboczenie po pierwszym synku-nie umiem kupić ubranek dla dziewczynki bo bardziej mi się podobają dla chłopców;)

WISIEŃKA-PAPA CZEKAMY NA INFO od gina..może Mała sie juz przekręciła głowa w dól...

my zasiadamy do obiadu..

Dziendoberek;-)
Czy ktos tu mnie jeszcze pamieta??:cool2:
Wpadam z goracymi pozdrowieniami i buziakami i najswiezsza porcja fluidkow:-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pralinko kochana ,pewnie,z eCie pamiętam słodziaku mój :)) dzięki za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nałapałam całą masę :))

co u Ciebie-pisz kochana ..:)

Mamcia bierz ile wlezie;-)
Nie ma chyba dnia zebym o Tobie nie myslala:*

U mnie ok, wczoraj mialam prenatalne
Pozno bo wcale nie mialam zamiaru robic.
Stwierdzilam ze co ma byc to bedzie a badania przeciez nic nie zmienia, jednak moj lekarz zalecil i nie bylo zmiluj;-)
Naogladalam sie Maluszka naszego i plytke mam:-)

Jest tylko jedno ALE
Wykryto slad niedomykalnosci zastawki trojdzielnej
Tzn Pani Dr powiedziala zeby sie tym nie przejmowac jeszcze bo raz plamka byla, a innym razem jak najechala to nie wiec nie ma pewnosci.
Mam znowu przyjsc w 30tc i sie okaze co z tym fantem...
No zobaczymy...
A co u Was?? Jak dzieciaczki??

reklama
Pralinka- dziękuje Ci za ciepłe mysli:)))

co do serduszka to ja miałam ten "problem"po porodzie Zuzy-na drugi dzień zabrali Ją do szpitala innego na specjalistyczne badanie serca i okazało sie ,ze wszystki jest si-także na pewno Twoja Niunia tez jest zdrowa :))

a u nas do przodu..teraz oczywiście apogeum oczekiwania bo mam 23 d.c. na 25-27dniowe cykle więc koncówka(dlatego tak łapię ~~~~~~~~~)
a dzieci zdrowe całą zimę nie chorowały,Zuza od wrzesnia do 1szej klasy ,Domi do 4latków..
ogólnie wszystko do przodu brakuje tylko 3go bączka pod sercem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry