• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek cieszę się :-) :tak: ciekawe, czy ja poznam płeć 6 czerwca...

jos e nie.. bez przesady ;-) chyba nie byłam taka wspaniała, bo ostatnio mi syn powiedział, że jak był mały to się straaaasznie nudził, a ja ciągle albo na uczelni siedziałam albo się uczyłam w domu :confused:

rurka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)

ewula trzymaj się w pracy!!

gumisia kciukasy zaciśnięte :-D

Zjadłam kalafiora z patelni i powoli i z niechęcią muszę się zbierać do poradni genetycznej, na rozmowę - co ona mi ma dać.. nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
kocurek : jak syn byl maly... to nie pamieta wiekszosci wiec niech nie opowiada ! ;)
kciukasy za 6.04

a ja mam pierwsze usg wazne 03.06 w piatek :)

asionek : super nowiny! ciesze sie ze wszystko SI :) no i bedzie chlopczyk wymarzony na 100% :) cudownie !!!!!!!!!!! :)

Kocurek dzieki :)
co do plci to i teraz bys poznala jakby sprzet byl dobrey i dzidzia ladnie sie ulozyla :)
a 6 czerwca to juz powinnas na bank poznac :)
a po co do tej poradni ?? przeciez wszystko ci dobrze wyszlo ...

asionek to w ramach jakiegoś "programu" - od półtora miesiąca jestem zarejestrowana, więc już się tam wybiorę... na drugi koniec miasta trzeba jechać, no nie chce mi się :dry:

mniam !!! jos szczególnie naleśniki :-):-D

Dobra.. ruszam szanowne litery i idę do lazienki....

Ostatnia edycja:
Asionek gratki synusia :)))
Jos- witaj kochana -tempka poszła sobie do góry:))))oby jutro nie spadła:)

Kocurek- papa-bedzie dobrze-co ma nie być :))

witam te z którymi sie rano nie witałam:)

kurczak w piekarniku ide obierac ziemniaczki:) i do tego mizeria z koperkiem:))

hej ja też witam-trochę z doskoku bo kończę kuchnie ogarniać po moim gotowaniu;)
fluidkuje dla potrzebujących;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Paulina- witaj ,~~~~~~zawsze potrzebne ,więc nałapałam póki nikogo nie ma :))))))))))))))))))))
ale jakby co to się podzielę :)

mój Domi własnie zszedł na dół i mówi-mamo wiesz...kocham Cie...
mój ukochany synek!!!!!!!żadnej złej kobiecie Go nie oddam -nie-ma-mo-wy!!!! :))

oki,już się melduje z herbatką i ptasim mleczkiem;)

Mama-ja też tak powtarzam o moim synku-tylko tak sobie myślę że nasze teściowe tak powtarzały nad naszymi mężami-a jakieś straszne baby im się nie trafiły, prawda?;)

reklama
Witajcie dziewczyny. Odespałam dziś Sr i badania prawie do 12tej. Obudziłam się w miarowym samopoczuciu choć myślałam, ze będę zdychać. Robię szybkie spagetti i ogarniam mieszkanko bo potem jadę do gina.
mama no pewnie, ze żadnej złej trzymaj go dla Emisi
buziaki dla aktywnych

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry