• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :) z kawka ricoré delikatna :)))))))))*

pozno zladowalam bo mnie synek rano dopadl i nie odpuscil, zrobilismy 17 puzzli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przedawkowanie :-D

mama : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-):-) mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) piekna tempka, tak sie ciesze, ze skoczyla !!!!

asionek : &&& za wizyte :)

kocurek : piekne foto i co ty gadasz ze z zeszlego roku co???? tez mi sie jakos "kragle " w bardzo odpowiednim dla kraglosci miejscu wydawalo ;)

wiolka : gdzie jestes? dlugo juz cie nie ma...

oliwka : jak u ciebie ???

ewula : &&&&&&& za bete :)

serg : mam nadzieje ze nie jestes bardzo zmeczona praca na nocki...

A ja dzis musze, juz nie ma wyjscia po prostu musze sie zmotywowac i isc na duuuze zakupy. zaleta tych zakupow jest taka, ze mi je przywioza bo nie mam jak sama tego przywiezc, ale minus jest taki, ze daja przedzial 3godziny i musz ejak becwal czekac... a w drzemke syna nie mam odwagi tracic czasu i woel tez sie polozyc... wiec tak od tygodnia juz to odkladam a w lodwoce pustka, naparwde takiej pustki to nie mialam od czasu studenckich poczatkow, gdzie tygodniowke sie wydawalo na imprezach w weekend a pozniej post :) masakra...

jeeezzu.... leopold wlasnie wysypal 2 pudla lego w salonie, ktore wczoraj w pocie czola sprzatalm wieczorem... ale najbardziej to sie boje, ze mnie zaraz zaprosi do wspolpracy hahahahhahaa
siedze cicho, nie reaguje, udaje ze nie widze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane :-)

Dawno mnie nie było i nie mam szans Was nadrobić :no: Coś mnie ominęło? :cool2:
U mnie majowy weekend burzliwie - mama miała urodziny i imieniny, najazd gości do nas, w międzyczasie wypad do Opola, @ jak zwykle nie zawiodła i dzisiaj już kończy mnie maltretować no i w weekend mieliśmy różne pory roku ;-)

mloda mamusia, ale ten czas leci - za 3 tygodnie rodzisz :szok:

Buziaki, będę Was podczytywać :tak:

Balbinka kochana !;* no za 3 tyg rodze :szok: ja chce juz !;-);-):-)
Kocurku sliczna kobitka z Ciebie przypominasz mi przyjaciółke mamy:-)

Kochane uciekam z mamą do KAUFLANDU :-)

Bede niebawem :-D a i przy okazji odwiedze babcie:-);-)
BAJ;**

Miłego dnia;*;-)

Ostatnia edycja:
Hej, ja też się witam...
Ale niestety szaro, buro i jesiennie... :-(
Co prawda dzisiaj już bez śniegu, ale gdzie ta wiosna?????

ajas gdzie wiosna?? we Wrocławiu :))))))))))))))))))))))) Witaj!!

jos hehe... ja akurat uwielbiałam budować z klocków i z synkiem godzinami siedzieliśmy - caaałe miasta tworzyliśmy, a potem statki kosmiczne i bazy na obcych planetach :)))))))))))))))))

Bywaj mlodamamusia :-)

balbinka hej!! :-)

oliwka kolację z synem robiłam.. myślę, że skoro kreska jest coraz jaśniejsza to owulka była wcześniej - zanim zaczęłaś testowanie :) czyli obecnym brakiem działań nie masz co się martwić :)) bo to musztarda po obiedzie by była ;)) Śpij dobrze...

Kolorowych snów Wszystkim!!

Dziwne to bo śluz i ból brzucha dopiero się zaczyna...

mama ;) trzymam kciuki &&&&&&&&& ja to sie czuje jakbym miała drugi raz testować z wami;)
dzis biegnę na bete zobaczę czy ładnie rośnie;)

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie kochane :-)

Dawno mnie nie było i nie mam szans Was nadrobić :no: Coś mnie ominęło? :cool2:
U mnie majowy weekend burzliwie - mama miała urodziny i imieniny, najazd gości do nas, w międzyczasie wypad do Opola, @ jak zwykle nie zawiodła i dzisiaj już kończy mnie maltretować no i w weekend mieliśmy różne pory roku ;-)

mloda mamusia, ale ten czas leci - za 3 tygodnie rodzisz :szok:

Buziaki, będę Was podczytywać :tak:

Hej śliczna:))))

Nie mogę z Wami :-D

Oto moje ponętne (.)(.) :-D:-D:-D

Kocur,towarze Ty jeden Ty:)))) Piękna:)

Dzień doberek:)
Ja odwiozłam dzieci,pojechałam z mężem do McDonald'sa na śniadanko i pobranie krwi (badania do adopcji Ninki) a teraz siedzimy w robotce i za godzinę zmykam do terapeutki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry