• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama ;) trzymam kciuki &&&&&&&&& ja to sie czuje jakbym miała drugi raz testować z wami;)
dzis biegnę na bete zobaczę czy ładnie rośnie;)

Ewula- no to dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&& za betkę!!!

ja śmigam bedę po 12 jak odbiorę Domisia:-)

miłego ,słonecznego przedpołudnia:tak:

Witajcie,

mam pytanko, czy któraś z Was zazywała lek pod tytułem "femara"? To jest lek na nowotwór piersi, ale podobno prowadzi do owulacji. Niestety jest bardzo drogi, bo cale opakowanie czyli 30 tabl kosztuje 400zł. Ja na recpecie mam tylko 10 tabletek i tylko tyle potrzebuje. Nie chcą sprzedawac na sztuki, co mnie nie dziwi, ale wywalac 400zł też nie chce, jeśli się np okaże że nie toleruję tego leku, albo w ogóle na mnie nie działa. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Jestem z Bydgoszczy, może wiecie gdzie w okolicy mogę dostac ten lek na sztuki. Dodam, że lek refundowany kosztuje niecale 30zł, ale jest dostępny tylko na recepte od onkologa.

hej z rana :)

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))) tempka ladna i dzieki za kciukasy :))

Kocurek tobie tez dziki za pamiec :)))

witam tez cala reszte :)

jakiego ja mam stresa to szok , az koszmary w nocy mialam :/

zaraz wychodze ...

kurcze ktoras z nas miala dzisiaj tez wizyte , ale mam skleroze i nie pamietam kto ?? :( ale mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& rowniez :)))

oki lece zdam relacje po powrocie :))

reklama
dzien doberek ;*

Jakis dołek mnie złapał... ;/
Te hormony waiują...;/

Mamita 3mam kciuki;**
Kocurku śliczny avatar;*
Ewula pa:-) miłej pracy;*

Jej ale mi sie chce spać...
A przed chwilą wstałam :-)

i musze isc z psem...

Spaćć!;-):-):-D