• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Testuję,testuję:)

Ależ cisza..........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kocurek: :szok::szok::szok: wspaniala matko ty!a nie chcesz do mnie wkoczyc na godzinke dziennie na klocki drewniane tudziez plastikowe, do wyboru do koloru :)
to teraz sie pograzylam w poczucie winy i kompleks... ja klockow unikam jak ognia mimo ze wiem ze to dobra zabawa... no staram sie bardzo namietnie przyzywczaic synka do tego zeby bawil sie sam, wiec w sumie to sie tak troche paleta po domu no i bawi sie sam... bo co ma robic :)
fakt ze nauczyl sie sam sobie wymyslac zbawy w wieku 2 lat ale i tak sie czuje mega winna :)

mlodamamusia : milych zakupow :)
balbinka : hej :)

oliwka : hej :) to juz wiem czemu cie nie bylo

a wiecie ze po tym fatalnym wylocie do wawy moj maz wczoraj wracal, mial ladowac o 17h45 opoznienie i wyladowal o 18h20 ale to jeszcze nic... takie korki byly ze dotarl do domu na... punkt 21... zalamka... nie zobaczyl poldusia... a tak sie cieszyl ze udalo mu sie zalapac na wczensiejsyz lot... a ja czekalam z kolacja i czekalam ... coraz czesciej zaczynam sie MODLIC o to zeby go zwolnili z tej roboty oczywiscie nie z jego winy bo nas to nie urzadza, hihi tylko w tzw. planie socjalnym, nie wiem jak to sie w polsce mowi ( firma zwlania z powodow trudnosci czy innych, a nie winy pracownika i wypalca odszkodowanie + odprawe w zaleznosci od dlugosci stazu w firmie)
:((((((((((((((((((
a najgorsze ze to sie na 99% nie spelni :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

rureczka : Ooooo!!!! jak jets mokro to jest dobrze :)

Ostatnia edycja:
Hej Jos:)
Niesttey,nie mozna mieć wszystkiego i coś za coś.Wiem co czujesz tyle,że ja mam na tyle dobrze,że cały dzień z mężem w pracy jestem,tylko wieczorami z dziećmi sama.
Jadę do Koszalina na terapię,odezwe się wieczorkiem.Miłego dnia:)))

Oliwka za tydzień jakoś, ale i tak wiem, że nie będzie mi dane, bo się małpiszon wcześniej przywlecze :(

Jos jak się czujesz?

Asionek &&&

Młoda, Mamita, Balbinka witajcie :*

A gdzie Poczek, Wiola??

oliwka :powodzenia!

a widzisz ja jestem cale dnie sama i to do pooozna...
a w ciagu roku sa takie sporadyczne, ale sa okresy ze maz pracuje w weekendy... tera zwlasnie taki okres mnie czeka w maju + czrewcu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ja tak bym chciala zeby go zwolnili, bo na odejscie z wlasnej woli/decyzji sobie nie moze pozwolic
a mam juz dosc tej jego pracy i harowki.... zeby to bylo jeszcze po to ze sie zarabia coraz lepiej
a paradoks w tym ze sie wszystko sypie na leb na szyje i jets coraz gorzej
a robote trzeba wykonywac ciagle taka sama, tyle samo, na takich samych chorych obrotach
nie wpsominajac o tym ze zawaly u niego w pracy to sie zaczynaja ( stres presja) juz ok. 33-35 lat a nie ok. 50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jets chore po prostu....
dobra id eorbic obiad, bo czuje ze zaraz zalapie mega dola :((((((((

witam sie na chwilke :)
melduje ze dzis 12dpo , 30dc powinna byc dzis @ ale tempka 37,1 wiec sie nie zapowiada, od 5 dni regularnie o 0,5 kreski rosnie wiec nadzieja ogromna, poza ciagnieciem w brzuszku nic nie czuje, nawet sucho jest, i zastanawia mnie ten brak sluzu, moze po prostu sie @ spozni..... wlece za kilka dni napisze co i jak
trzymajcie kciuki :)

reklama
dzieki dziewczyny za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pomogly :)
no wiec jest wszystko dobrze , a nawet wedlug lekarza perfekcyjnie :)
serduszko bije ladnie , synek zostal synkiem :)
bylam tez badana ginekologicznie i szyjka super i macica tez
infekcja przeszla :)
ufff az mi ulzylo :)
nastepna wizyta 30 maja :)
zapomnialam o foto poprosic wiec nie mam , ale synek spory juz :) nie ruszal sie za bardzo chyba boi sie lekarza hehe
ale rozkraczyl sie ladnie hehe

Nie mogę z Wami :-D

Oto moje ponętne (.)(.) :-D:-D:-D

nie no modelka normalnie :) slicznosci z ciebie :)))

witam sie na chwilke :)
melduje ze dzis 12dpo , 30dc powinna byc dzis @ ale tempka 37,1 wiec sie nie zapowiada, od 5 dni regularnie o 0,5 kreski rosnie wiec nadzieja ogromna, poza ciagnieciem w brzuszku nic nie czuje, nawet sucho jest, i zastanawia mnie ten brak sluzu, moze po prostu sie @ spozni..... wlece za kilka dni napisze co i jak
trzymajcie kciuki :)

Gumisia z tym sluzem to wiesz roznie bardzo bywa i ja bym akurat na to najmniej uwagi zwracala :)
trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i juz moge slac kolorowe fluidki wiec ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry