• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just niby ze coraz mniej miejsca ma i mniej kopie. A u mnie odwrotnie szlaeje ze hoho :-)
Ale cii teraz sie jakos uspokoił :-) ale to tylko na chwile :-D.

Rurka serduszko ;** nie smutaj !;** kochana jeszcze troszke wytrzymasz!;**A Łukaszowi jest tez na pewno smutno i bardzo za Toba tęskni ;*

Komu nalać Karmi o smaku karmelu ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
rurka usychasz z tęsknoty..... eeeech to się właśnie nazywa Miłość :sorry2: Może akurat COŚ będziesz miała na pocieszenie ;))))))

boogie :-D:-D jak wspaniale, że już masz neta !!!!!! Widzę, że jesteś spokojna i gotowa :-)
A ja dziś parę godzin szperałam i szukałam JUŻ gdzie by tu rodzić ??????? i którą szkołę rodzenia wybrać - no będę mieć sporo dzwonienia w poniedziałek :)))))

młodamusia ale że KATAR???? I to właśnie TEEEERAZ ?????? :szok: Zdrowiej migusiem !!!!!!

ewcia Jaki kochany syneczek ....... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Popijam kawkę - INKĘ :szok::-D i zaraz będę zmykać :)

Ooooo widzę, że i wiola była i ewula i pysia :-):-)

Ostatnia edycja:
ewcia śliczności chłopaczek

mama tule skarbie

rurka masz prawo do tych emocji kochasz więc tęsknisz wszystkie cię rozumiemy;)

just wiedze ze przygotowana ale ty chcesz autobusem do porodu jechać?:-)

Kocurek no właśnie :-) autobusem ?????????

Ja mam tak blisko ze i piechota zdąrze ;-)

Od mojej kolezanki jak mama rodziła to urodziła tydzien przed terminem bo zachcieło się jej okna myć ( specialnie ) i jak jej wody odeszły to w biegu leciała na szpital piechotą:-D:-D

Kocurek ja wiem ze nieładnie :-( :-(:-(

http://www.bwclub.pl/wp-content/uploads/2010/01/smutny-buziak-300x284.jpg
smutny-buziak-300x284.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry