Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj wybieram się do firmy na przyspieszoną rozmowę z szefem... Ze względu na te plamienia postanowiłam nie czekać, tylko już powiedzieć mu o ciąży, bo nie wyobrażam sobie powrotu na nocną zmianę i pracy po 12 godzin
Ale stresuję się niesamowicie... Chyba wszystkie paznokcie pozjadam jeszcze zanim wyjdę z domu...![]()
![]()
![]()
![]()
moja zanjoma pracowała w nocy prawie do konca ciazy bo na 2 tyg przed porodem musiała wziąc maternity to wzieła, ale ona nie miała zadnych problemów z ciążą... Trzymam kciukasy za Ciebie by rozmowa wypadła pomyslnie i by szef poszedł Ci na rękę witam i ja
sergeevna nie wiem jak jest u Was, ale tu w Irlandii niestety ciąża to nie przeciwwskazanie do pracy w nocymoja zanjoma pracowała w nocy prawie do konca ciazy bo na 2 tyg przed porodem musiała wziąc maternity to wzieła, ale ona nie miała zadnych problemów z ciążą... Trzymam kciukasy za Ciebie by rozmowa wypadła pomyslnie i by szef poszedł Ci na rękę
no i uważaj na siebie i Maleństwo :*
pozdrawiam wszystkie serdecznie :* i ciepło o Was myśle :*
więc powinien zrozumieć sytuację, tym bardziej, że chcę pracować pełny wymiar godzin w tygodniu, a w tym wypadku by ich wyszło 24 zamiast 40 ;-)
jest SUPER!!!
I się pochwalę
;-)