Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamitka kochana uda sie:*:*:*:*: bede mocno zaciskac kciuki i codziennie wysylac fasolkowe fluidki
jos to ciesze sie ze dobrze sie czujeszkiedy jakies usg? serduszko juz widzialas?
renna ja z kalkulatorow mam na 11 styczen ale ze wiem kiedy owulka to tak 15-16 wychodzi, czuje sie dziwnie, gorzej niz w pierwszej ciazy duzo wczesniej zaczely mi sie mdlosci, co prawda narazie lekki, nie moge duzo jest i najgorzej jest wieczorem i w nocy, poza tym zawroty glowy mam spore, piersi juz delikatnie pecznieja i sutki wrazliwsze i ciagniecie w dole a tak ogolnie fajnie, a ty na kiedy trmin kiedy do gina ?
rureczka kochana moja no ba ze sie uda jak i mamitce, wszystkim sie uda zobaczysz, luz i jeszcze raz luz psychiczny, i przede wszystkim nastawienie ze sie udaa kiedy tstujesz??
ja nie umiem wstswiac zdjec, mamitka ma mmska z tesciorkiem , moze jak ja ladnie poprosimy to da rade wstawic![]()
gumisia hej teraz to juz nie tylko imię mamy to samo ale termin tezu mnie tez wychodzi 11 stycznia
dziś robiłam bete 2224 ślicznie rośnieusg 18 maja
![]()