• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie moj lekarz w styczniu powiedzial zebym zadzownila jakos tydzien po tescie i jakies dwa tygonie po tescie wizyta ze wczesniej nie ma sensu, wiec profilaktycznie on pewnie by mi nic nie dal, wizyte planuje 19 albo 20 maja, boje sie bardzo po poronieniu czy wszystko bedzie ok, ale jestem dobrej mysli

reklama
hej kobietki
witam się chwilowo-synek mi zasnął więc mam chwilkę
Gumisia-gratuluje dwóch kreseczek!!!
a u mnie 3 dzień chodzenia bez pieluchy-dzisiaj w końcu udało mi się go złapać dwa razy na nocnik-aha i w końcu jest mu niewygodnie jak się zsiusia;), moja mama mówi że tak tydzień-półtora i powinien załapać że mu się akurat chce i wytrzymać bieg do nocnika-ale nic ja się zaparłam i muszę to zrobić przed narodzinami małej;)

aha i moja sukienka na ślub brata przyszła pocztą;)-teraz reszta dodatków i będę prawie gotowa-no jeszcze krawat dla męża i trampki dla synka;)

Mama-tulę mocno i jest mi przykro-cholerna @!!!!!
jakby nie było i tak fluidkuje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mamita strasznie mi przykroo :-( Ale nadal 3mam kciuki !;***

Czekam na koleżanke wpadnie do mnie . Wyprostuje jej włosy i smigamy do ROSSMANA :-)
Chce ktoraś coś z ROSSMANA ?;-)

Paulina hej kochana :-) Jak się czujesz? :szok: to juz prawie 30 tydzien :-) Jeszcze troszke i mała bedzie z wami :-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

Ostatnia edycja:
Gumisia najważniejsze abyśmy zachowaly spokój;) teraz możemy dać swoim fasolkom tylko spokojną mame;) bierz folik;)

paulina : hej
i gratluje porzucenia pampkow :) u nas bedzie ciezko, mlody nie chce slyszec o zdjeciu pieluchy i nad nocnikiem stoi i sie chyba modli...nie ma mowy o dotknieciu golym dupskiem do plastiku :)

kocurek : dzieki za wstawienie foto!

gumisia : piekne tluscioszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

heheh wiem wiem biore od prawie roku:)
no nic kochane ja uciekam, ide sie zdrzemnac bo pojadlam i jakos mnie usypia powoli :) a pozniej zasiadam do magisterki, odezwe sie za kilka dni a napewno po wizycie u lekarza :*:*:*:*:*:

o i moje kreseczki :) to zostawiam je z wami:*:*:*:*:*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry