• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos-mój syn potrafi siedzieć pół godziny i nic nie wymodli-a potem biega za chwilę w mokrych spodniach;), ale próbuje, jest ciepło a mam do stracenia tylko trochę nerwów i proszku do prania;)

Młodamamusia-ależ ten czas leci-ty już sama na końcówce;)

reklama
ale to dzisiejsze 16dpo te piatkowe duzo jasniejsze byly w 13 dpo, a bete zrobie po wizycie u lekarza, narazie siedze grzecznie na tylku i nie kombinuje zeby sie nie denerwowac, dbam o siebie a po wizycie bede robic co mi tam doktorek kaze:) lece kochane sie kimnac bo tu padne zaraz:P :*:*:*

Młodamamusia-pamiętam jak byłam w ciąży z Danielkiem i jak się już nudziłam/nie mogłam się doczekać jak byłam na tym etapie ciąży co ty-a mój syn zrobił suprise i się urodził w 42 tyg. ciąży!
a teraz mam sama już dosyć ciąży i gdyby dla małej byłoby bezpiecznie wybrałabym się na porodówkę z tobą;)

oki a ja zmykam zrobić obiadek dla mojego męża a potem mykamy na małe zakupy-kupić proszek do prania;)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
mama dzięki :) UWAGA oto test gumisi :-)

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakie grubaśne kreseczki!!!!

gumisia spokojnego drzemania;)

Ewula, co z bożkiem???Przekazujesz dalej???? Ja jestem chętna:)))

Łaaaaa,właśnie test owu się pokazał pozytywnie...ale mam mało śluzu...kurde...
W każdym razie zapisałam dzieci do:
Elemeledudki Rodzinne Centrum Inicjatyw Sztuki
I będę działać:)
Już zapowiedziałam mężowi szybki powrót,odwózka dzieci na 18-sta i szybko do domu:)
Mam nadzieję,że tym razem wyjdzie:)
Kurka wodna ile zamieszania z tą moją owulką...

Nowe wieści:
Słupsk: Szokujące ogłoszenie! Desperacja samotnej matki poruszyła Słupsk - 9 maja 2011
Jak któraś chce pomóc to dajcie znać,zrobię zbiórkę rzeczy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam adres do dziewczyny więc zawiozę jej jutro rzeczy.
Mama z Forum BB, Magda dużo pomogła i już u niej była.
Chce ktoś pomóc?

Jestem padam :-)
Kupiłam w Rosmanie jedwab do włosów ;-)
KUpiłam sobie też piżame :-) kapcie :-)
I UWAGAA kupiłam Rafałkowi Butelke ;-);-)

reklama
Kochane, już po rozmowie w firmie... ;-) Jak już pisałam Krzysi:
Po rozmowie z szefem ok, przyjęli to dzielnie, nikt na mnie nie nakrzyczał
wink2.gif
Od jutra na rano do pracy - KONIEC Z NOCKAMI i pracą po 12 godzin!
laugh2.gif
Na razie przez 2 tygodnie będę na rano, a później jeszcze mi powiedzą, co dalej... Muszą teraz znaleźć kogoś na moje miejsce na nocki
sorry2.gif
p.gif
Może być tak, że mnie przeniosą na popołudniówkę od 11:30 do 19:00, ale całkiem możliwe, że jednak zostanę na porannych zmianach
wink2.gif

Do tego, mam jeszcze jutro popołudniu w godzinach pracy spotkanie z Szefową z mojej agencji pracy, która mi powie o wszystkich moich prawach i obowiązkach, ale też o ryzyku zawodowym dla ciąży w pracy (czyli że nie mogę dźwigać i tak dalej... ;-) ) i ogólnie atmosfera może nie jest "jak z filmów", ale generalnie dobrze się czuję i cieszę się, że mam to już za sobą... ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry