• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mloda bo nie mogę już się doczekać tej przesyłki:-D
pysia no własnie dlatego już nie wiem co to u mnie bo moje ciązowe dolegliwości to ciągła jelitówka ale bardziej haftowana, bo z drugiej strony to coraz gorzej. Już piję 3 litry wody dziennie i nie pomaga

reklama
Pysia :-D :-):-):-);-)
Wisieńka no bo juz myślałam ze coś się stało ze potrzebujesz ze rzeczy... :-)

He moja 10letnia siostra robi za nianie :-)

mloda to ty na wylocie jesteś:-D
pysia no ja tez muszyniankę ale ona dla nas teraz zalecana bo ma duzo minerałów a po porodzie to już tylko źródlana. Po soczkach mam zgagę niestety.

Emisia
tak mnie wali po brzuchu, ze obstawiam, ze ma 10cm szpilki

Ale pogoda...:-D))))

mamitka - :-(

rureczka - Ty się tak nie sugeruj tymi wynikami ;))) A powiedz mi Kochana, malowałaś już rzęsy tym tuszem? bo zamierzam go jutro kupić. Architect'a używam od lat, tylko tego zwykłego, teraz chciałabym spróbować 4D.

Kocurek - wyzywam Cię na majtkowy pojedynek :-p:-D:-D:-D)))))

just - posrańce nażarte :-))))))

Pysia robi za nianie 2 letniego chłopca :-D od koleżanki synek ;-)

a ja jem bułeczke z żółty serem :-D

MADe gdzie ty byłaśśś ??????!!!!!

Pysia nie koleżanka mieszka dwie klatki obok i siostra jest z nim pod blokiem na placu :-)
Made no to fajne masz te koleżanki emerytki :-) tez siedziałam na ławce z babcia i jej koleżankami :-D ale to jak byłam młodsza :-)

młodamamusia - jak ja byłam młodsza to siedziałam z chłopcami :-p babci uciekałam :)))))

pysia - śliczny suwaczek ;-))))

Sergee - postawa pracodawcy godna podziwu. Teraz się nie przemęczaj, dbaj o siebie i maleństwo :))))

Pysia moja siostra to ma prawie pół osiedla wybawionego :-)
Ja tez tak miałam co chwile dzieci bawiłam :-) Az pamiętam jak kiedyś pilnowałam prawie codziennie mała dziewczynke jeździłam z nia wózkiem bawiłam się z nią. I az ktoregoś dnia powiedziała do mnie "MAMA" a ja nie Sara ja nie jestem twoją mama . I jej mama woła ja chodź do mnie na rączki a ona w ryk . I do mnie i MAMA MAMA :-D he :-)

Made no i teraz moze nawet nosisz chłopca pod serduchem :-)
Czujesz juz ruchy ? ;-) :-)

reklama
Pysia ja to cały czas :-) woziłam bawiłam. :-) Ja kooocham dzieciaki :-)
Ze mną było tak samo. Mama mi opowiadała ze o mnie to sie dziewczyny kłociły ktora pierwsza ma mnie wozić :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry