• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia ja juz tez miałam wczoraj dość... Ale dzis jest o troszke lepiej . Ale tylko troszke . :-)
Bedzie dobrze;-)
Zdrowiej kochana:*

Kurcze dziewczyny wyłazić zza krzaków !!!:-)

Oliwka , Wiolka , Balbinka , Libby , Made , Mamita , Pok , Jos , LIL ! , Mary , Asionek , Ewula , Lazurowe , mlodam , Sergi , Wisieńka , Zizi , jUSt !! ;-)
wyłazić !

Ostatnia edycja:
reklama
jestem :) dwa dni mialam badzo zajete i czasu na bb tez malo ...

Oddam mojego synka!

widziałyscie to???????

Oliwka Ty jesteś z Słupska może jakos pomożemy ????????????

hmmm widzialam i mam mieszane uczucia
podobne bardzo do Jos
znam kilka matek w jezcze gorszej sytuacji i z wieksza iloscia dzieci i jak czlowiek chce to jakos zawsze da rade
tym bardziej , ze w koncu ich w domu troche jest
szkoda mi tylko malucha bardzo :((
mam nadzieje , ze jakos ta sprawa sie rozwiaze i dziewczyna wezmie sie za siebie !!

oliwka : wlasnie takie bylo moje odczucie... mam nadzieje, ze sie myle...
ale jakos poczulam ze ona chce oddac to dziecko, bo jej to jest na reke
moja opinia jets taka, ze matka ktora kocha dziecko zrobi dla niego wszystko, nim dojdzie do takiej sytuacji ze zsotanie wyjscie ostateczne : oddanie dziecka!
nie ma pracy, nie ma pomocy od rodziny, znajomych... gdyby moje dziecko bylo glodne to chodzilabym od drzwi do rzwi do obcych ludzi i prosila o kawalek chleba czy szklanke mleka dla dziecka... do mojej mamy przyszla kiedys taka pani co mieszkala obok, chciala pozyczyc pieniadze... nawet nie jedzenie, ubranka... tylko konkretnie 150 zlotych ! mama jej dala... bo kobieta miala odwage... pol osiedla ja znalo mieszkala 100m od nas a chodzila po ludziach mimo wstydu, bo dziecko bylo najwazniejsze! i uwazam ze miala racje!
a ja jakby NIKT zupelnie NIKT nawet sasiedzi nie chcial mi pomoc to poszlabym i kradla z polek w sklepie! ale dziecka bym nie oddala !!!!!!!!!!!!!!!!

mama : lec, papa! :)

zgadzam sie z toba
duzo na oczy widzialam i nie uwierze , ze nikt by nie pomog !! na forach dziewczyny pomagaja chociazby jedna drugiej w roznych sytuacjach , lacznie z daniem swojej suknie slubnej , a co mowic o pomocy dla maluszaka dopiero
przeczytalam komentarze pod artykulem i ciekawe zy ta osoba co ja niby zna posze prawde ?? jak tak to ta dziewczyna poprostu idzie na latwizne i tyle :(( widocznie dla niej dziecko to ciezar i woli je oddac niz powalczyc o lepsze zycie dla sebie i niego
przykre to bardzo ....

Cześć Misiaki!
Napisałam na grudniówkach o tej kobiecie i dałam linka do tematu o pomocy... Może i u nas znajdzie się ktoś, kto mógłby jej pomóc :-( Aha, no i odezwałam się też na facebooku na koncie Super Niani, teraz rozgorzała dyskusja... Chociaż oczywiście zero konkretów na razie, tylko komentowanie rysu psychologicznego matki tego Malucha... :dry: No nic, poczekamy, zobaczymy.

Dzisiaj wybieram się do firmy na przyspieszoną rozmowę z szefem... Ze względu na te plamienia postanowiłam nie czekać, tylko już powiedzieć mu o ciąży, bo nie wyobrażam sobie powrotu na nocną zmianę i pracy po 12 godzin
shocked.gif
no.gif
Ale stresuję się niesamowicie... Chyba wszystkie paznokcie pozjadam jeszcze zanim wyjdę z domu...
dry.gif
sorry2.gif
sad9cd.gif

widze , ze juz po rozmowie z szefem .. fajnie , ze udalo sie cos ugrac !!
teraz dbaj o was i jak najwiecej odpoczywaj :))

Właśnie przed chwilką zrobiłam pierwsze zdjęcie brzuszka... :zawstydzona/y: I się pochwalę :-p ;-)
Zobacz załącznik 352715

Zmykam do wanny ;-) Będę za kwadrans :tak:

sliczny brzusio :)

dzien dobry :) a wiec jestem w ciazy :)
w piatek pierwszy test 13dpo dzien po spodziewanej @ pozytywny lekka kreska dzis 16 dpo i mocniejsza kreska, tak wiec jak lekarz potwierdzi ze wsio oki zamelduje sie na styczniowkach 2012 :)

Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie bardzo !!
a fota tesciku super :)

mlodamamusia a mój Maciek ma dziś biegunke i takie 37,3 ja znów wymiotowałam i źle się czuję ale to nie wiadomo od czego. Może jakiś wirus.
Ja zamówiłam na alle butelki, przewijak, pieluszki tetra, kolorowe i bawełniane takie dupereli jak nozyczki i szczotki dla maluszka, laktator, smoczek, prześcieradełko frote i dla mnie jakieś majtki i podkłady poporodowe. Mam nadzieję, ze do środy przyjdzie

Wisieńka czemu do środy ?
Ja tez miałam wczoraj biegunke , katar to do tej pory mnie męczy... :-(
A ty juz 31 tydzień to nie długo mała bedzie z wami :-)

Asionek udało mi sie wgrac fotki do albumu :-) :-D

Pysia tego kopaniem nie idzie nazwać tak się rozciągnie ze mój brzuch doznaje niesamowitych kształtów a to boli ;/ :-D:-D:-D
No ale z racji ze to bedzie piłkarz i chuligan to mu wybaczam he :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry