• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja się tu rejestruję do lekarza, nawet wcześnie się wcisnęłam i co? idę się myć, a tu wody nie ma... będę musiała głowę w wodzie mineralnej myć :wściekła/y:

reklama
Oliwka to fajnie,ze jedziesz-dowiedz sie czego najbardziej potrzeba i może zrobimy tu małą zbiórkę??
wiadomo,ze kazdy ma ciężko ,ale zawsze są osoby co maja gorzej...

wysłałybyśmy do Ciebie(jesli zgodzisz sie podac adres,na pw oczywiście-i zaniesiesz do redakcji czy nawet do tej kobiety..)na wątku ZOBACZ,MOZESZ POMÓC jest jeszcze jedna mama ze Słupska która bedzie pomagać..może sie zgadacie.
przepraszam ,ze tak bezposrednio do Ciebie,ale jak zobaczyłam Słupsk to pomyslałam o Tobie..
albo wysłałabym Ci kaskę i np w Lidlu kupiłabyś pieluchy ,husteczki,kaszki...co???

Mama,dowiem się wszystkiego,spróbuję wysępić jej adres lub nr telefonu,znamy tam paru redaktorów:)

A co do innej forumowiczki to z chęcią ale daj jej proszę mój nick ponieważ ja średnio umiem buszować po tych forach,niech napisze do mnie i połączymy siły.
Tragedia jest już na tym świecie skoro takie rzeczy się dzieją.Ktoś dobrze napisał na forum pod artykułem,że przydałoby się najbardziej miejsce w żłobku i praca dla mamy malucha...
Wiem jak to jest być zdesperowanym i nie mieć z nikąd pomocy.
Podejrzewam,że nigdy by synka nie oddała,że to jest akt rozpaczy i wołania o pomoc....

Oliwka tez podejrzewam ,ze to akt rozpaczy!!
zaraz napisze do tej dziewczyny Twój nick i pewnie za chwile sie do Ciebie odezwie-a ja czekam na info jaka pomoc jest potrzebna!
lece na tamten watek.

Mamita przez chwile pomyślałam ze to ty chcesz oddac synka...
A później mysle przecież ty za skarby siwata nie oddałabyś Dominika :-)
Alee ja głupia jestem !!!;/;/
Przepraszam;**

Byłam z pieskiem a teraz maluje pazurki na rózowo :-):-D

Mamusia-no proszę Cie-ja mojego faceta nigdy nikomu nie oddam!!
maluj ,maluj:)
ja tez ide sie malować .

Ja za jakąś godzinkę wychodzę z biura i polecę do redakcji.Jak ktoś jeszcze chciałby pomóc to później dam znać co jej potrzeba.....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry