Czarny Kocur
Made by Made :*
boogie aaaa kochana moja... Grzesiek - moje czyste złoto hahaha -
1. nie cierpi zdrobnień, nie mogę do niego mówić "Grzesiu"
2. nie cierpi wylewnych uczuć i robi się chory na romantycznych scenach w kinie
3. nie cierpi niezdecydowania, nie cierpi lenistwa, nie cierpi rozmamłania
4. nie cierpi... co ja mówię NIE NAWIDZI spóźnialstwa, jest cholernie wymagający
5. pozabijałby większość kierowców, odebral prawa jazdy staruszkom i większości kobiet
6. osiągnął w zeszłym roku max punktów karnych
7. zaplacił właśnie fortunę za zaległe mandaty
8. czasami tak się spieszy, ze zapomina, że ja ide za nim i zostawia mnie w tyle (no dobrze, może nie teraz
)
9. nie okazuje zbytnio czułości (no dobrze, trochę już potrafi, inaczej bym do niego nie wróciła :-))
10. nie cierpi sprzątać i gotowac (umie prasować... uufff)
11. załatwia tysiąc spraw na raz, nie może usiedzieć w miejscu, jest okropnie narwany !!!
12. generalnie jest zupełnie inny, niż ja - praktyczny i przedsiębiorczy - taka powiedzmy "filozofia" go mało interesuje ;-)
Nadal takiego poszukujesz????

1. nie cierpi zdrobnień, nie mogę do niego mówić "Grzesiu"
2. nie cierpi wylewnych uczuć i robi się chory na romantycznych scenach w kinie
3. nie cierpi niezdecydowania, nie cierpi lenistwa, nie cierpi rozmamłania
4. nie cierpi... co ja mówię NIE NAWIDZI spóźnialstwa, jest cholernie wymagający
5. pozabijałby większość kierowców, odebral prawa jazdy staruszkom i większości kobiet
6. osiągnął w zeszłym roku max punktów karnych
7. zaplacił właśnie fortunę za zaległe mandaty
8. czasami tak się spieszy, ze zapomina, że ja ide za nim i zostawia mnie w tyle (no dobrze, może nie teraz
)9. nie okazuje zbytnio czułości (no dobrze, trochę już potrafi, inaczej bym do niego nie wróciła :-))
10. nie cierpi sprzątać i gotowac (umie prasować... uufff)
11. załatwia tysiąc spraw na raz, nie może usiedzieć w miejscu, jest okropnie narwany !!!
12. generalnie jest zupełnie inny, niż ja - praktyczny i przedsiębiorczy - taka powiedzmy "filozofia" go mało interesuje ;-)
Nadal takiego poszukujesz????

że kocha i nie krzywdzi swojej wybranki serca