just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Kocurku ja myślałam o oliwie z oliwek, bo ja lubię takie włoskie jedzenie, wiesz mozzarella, pomidorek, avokado i skropione lekko oliwą najlepiej z bazylią
więc tak zapytałam ;-)
Rureczko cieszę się, że tak się wszystko układa, bo wiesz już na czym stoisz, nadal trzymam kciuki za tatę, żeby stan jego zdrowia się polepszył
Wiolka, a Ty gdzie uciekłaś???
rano się przywitałaś i w krzaczory????
zapewne kobietki korzystają z pięknej pogody i spacerów, kąpieli słonecznych, uroków własnego ogrodu, czy pociech, które w domach mają no i mężów ;-)
więc tak zapytałam ;-)Rureczko cieszę się, że tak się wszystko układa, bo wiesz już na czym stoisz, nadal trzymam kciuki za tatę, żeby stan jego zdrowia się polepszył

Wiolka, a Ty gdzie uciekłaś???
rano się przywitałaś i w krzaczory????
zapewne kobietki korzystają z pięknej pogody i spacerów, kąpieli słonecznych, uroków własnego ogrodu, czy pociech, które w domach mają no i mężów ;-)
jak założę jutro jakieś ścisłe baletki, to chyba umrę, dobrze, że mam takie sandałki na płaskiej podeszwie, luźne i chyba nie będzie problemu, bo japonek też nie mogę nosić... ten sznureczek zawsze rani mi tą przerwę między palcami
na wędrówki już się nie wybiorę, nie myślałam, że sama siebie tak urządzę... kurka wodna :-(