• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku ja myślałam o oliwie z oliwek, bo ja lubię takie włoskie jedzenie, wiesz mozzarella, pomidorek, avokado i skropione lekko oliwą najlepiej z bazylią :sorry2: więc tak zapytałam ;-)

Rureczko cieszę się, że tak się wszystko układa, bo wiesz już na czym stoisz, nadal trzymam kciuki za tatę, żeby stan jego zdrowia się polepszył :tak:

Wiolka, a Ty gdzie uciekłaś??? :tak: rano się przywitałaś i w krzaczory???? :-D zapewne kobietki korzystają z pięknej pogody i spacerów, kąpieli słonecznych, uroków własnego ogrodu, czy pociech, które w domach mają no i mężów ;-)

reklama
rurko po
1 bardzo sie ciesze ze nie pogarsza sie twojemu tacie i mama nadzieje ze operacja nie bedzie potrzebna.
2 super ze egzamin byl latwiejszy niz myslalas i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za wyniki
3 wolalabym zeby @ nie przyszla. ale dobrze ze chociaz cyklu nie blokuje
just o nie nie, zadne krzaczory:-)pojechalam z Iwcia do znajomej ktora ma 4 miesiecznego syna , a ze mieszka 25 km od nas to posiedzialysmy pol dnia u nich.

Ostatnia edycja:
wiola witaj ... ja niestety też już zmykam ;)

rurka no to wstępne gratulacje pozytywnych wyników :))) Oby wszystko było dobrze z tatą... :)

Idę się położyć, bo jakoś mi tak ... nijakoś... papa :)

Dziewczyny dzięki za wsparcie, kochane jesteście :***

A z @ się cieszę, bo już teraz wiem gdzie jest problem i szybciutko go naprawię :)

pysia bardzo fajnie bo w domu nie siedzialysmy ale Robercik bal sie Iwonki i plakal na jej widok.... a Iwa tak bardzo chciala go w wozku wozic:-)
rurka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za naprawienie problemu:-)

Asionku przeszłam, tak powłócząc stopami, na sam koniec pod górę do nowego mieszkania, nie wiem jaki buty jutro będę mogła założyć :wściekła/y:

moze japonki ?? juz cieplo macie i nozki odpoczna i sie nie obetra :) ale juz nie laz tyle lepiej :))

Co tam kochane ?;-)

Ja padam ja juz mam serdecznie wszystkiego dość!...
Grrrrrr
:-(:-(:-(

glowa do gory !!
bierz przyklad z naszego Kocurka chociazby :)
bedzie wszystko dobrze , a teraz sie nie zadreczaj pytaniami , na ktore i tak pewnie odpowiedzi nie znajdziesz tylko ciesz sie koncowka ciazy i , ze niedlugo utulisz malego :)

Coś Wam kiepsko idzie produkcja :P

no więc tak:
1. Egzamin ok, wyniki w poniedziałek, nie było tak strasznie jak myślałam.
2. Dostałam @ i pierwszy raz się cieszę z tego, bo teraz mogę iść do gina po tabletki, myślałam, że ten progesteron mi zahamuje cykl, ale jest ok.
3. NAJWAŻNIEJSZE
Byłam u taty. Już normalnie można go odwiedzać. Nie poprawiło się co prawda od wczoraj, ale też nie pogorszyło, a to chyba dobry znak. Powiedzieli nam, że dopóki ma rurę w nosie i się ciągle coś sączy to nie mogą zrobić gastroskopii. Jest na diecie, nie może jeść i pić. Kroplówka za kroplówką. Najmniej optymistyczne było to, że tej krwi jest mniej, bo nic nie je, a jak za kilka dni coś zje, to może być nawrót. Jeżeli tak się stanie to niestety operacja. Ale trzymam kciuki, żeby to nie było potrzebne.

super , ze z tata nie jest gorzej i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby jak najszybciej wrocil do zdrowia :)))

Jos nie no wiadomo , ze ceny wyzsze , ale sorki 250e to juz totalne przegiecie :/
co do Kliniki to pomolestuje mojego gina pod koniec maja na wizycie :)
zreszta chyba z tego co pamietam mial i tak ze mna pogadac co i jak :)
u nas nie lezy nic takiego , zeby wziac i poczytac ... nawet nie wiem co z rezerwacja miejsca , ale jak sie pytalam na poczatku to gin mowil , ze spoko rodze z nim u niego wiec mam o tym nie myslec teraz ... ufff troche tego jest do zalatwienia , a skleroza tez coraz wieksza :/ chyba zaczne zapisywac sobie hehe

co za porażka... właśnie odkryłam, że mam 3 bąble na lewej stopie, tzn pod paluchem, a na prawej takie bąble są 2 :szok: jak założę jutro jakieś ścisłe baletki, to chyba umrę, dobrze, że mam takie sandałki na płaskiej podeszwie, luźne i chyba nie będzie problemu, bo japonek też nie mogę nosić... ten sznureczek zawsze rani mi tą przerwę między palcami :wściekła/y:

co za porażka... właśnie odkryłam, że mam 3 bąble na lewej stopie, tzn pod paluchem, a na prawej takie bąble są 2 :szok: jak założę jutro jakieś ścisłe baletki, to chyba umrę, dobrze, że mam takie sandałki na płaskiej podeszwie, luźne i chyba nie będzie problemu, bo japonek też nie mogę nosić... ten sznureczek zawsze rani mi tą przerwę między palcami :wściekła/y:

to mozesz z moja mama przybic pione hehe , wlasnie z nia na skypie gadalam i tez sobie dzisiaj tak nogi dorobila , ze ma babla na bablu :(
problem w tym , ze musi noscic nawet w lato pantofle zakryte taki wymog pracy ... biedna bedzie sie meczyc
dobrze , ze niedlugo u mnie bedzie to posmigamy w japonkach i boso :)

Rurka dokladnie najwazniejsze , ze wiesz gdzie lezy problem i teraz tylko go naprawic i zaraz bedzie fasolka :)))

reklama
Rurreczko na pewno, tylko jak po zakupy do sklepu pójść??? :dry: na wędrówki już się nie wybiorę, nie myślałam, że sama siebie tak urządzę... kurka wodna :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry