• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O ale wesoło się wczoraj zrobiło :-) - łeeeeee wysokich nie lubię :-D i chudych też nie lubię :-D;-)
Mój G jest tylko jakieś 15cm ode mnie wyższy, ale za to 30kg cięższy :-D:szok:
A w ogóle facet ma być facet nie lalka, a co gorsza CIACHO - jak mi koleżanki mówią, że spotkały niezłe ciacho, to jest duża szansa, że to ciacho by mi nie smakowało :-p:-p

O - np. taki młodszy Bruce Willis :-):-) - to jest facet :-D:-D

Dojadam jajecznicę i pół wiejskiego chleba (??!!) i banana i precelka.. (o kurczę..) i dopijam kawkę i pół litra mleka (!!!) i lecę do łazienki :))))
Dzisiaj mnie nie będzie, a jutro może wieczorkiem wpadnę ;)))))

Miłego weekendu dla Wszystkich!!!

Trzymam kciuki za zizi i za tatę rureczki i jeśli zapomniałam o kimś, kto na cos czeka to też trzymam ;)))))))) papa :-)

młodamamusia ani się waż rodzić, jak kocurka nie będzie !!!! :-D:-D:-D

boogie Ty zresztą też !!! :tak::-D:tak:

BUZIAKI :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam witam i o zdrwoei pytam?
milego weekendu dziewuchy:-)
palemko czesc kochana. my tez tesknimy, i za toba, za pok,za mama, za balbinka ....wszystkie nas zostawilyscie:-(

Dzień dobry :-)
ale mnie dziś męczy łw nocy Remik... już mu ciasno, bardzo ciasno i chyba przyplątały się te przepowiadające skurcze, bo czasem brzuch był taki napięty, ale po chwili wszystko wracało do normy, coś czuję, że to już niedługo :tak:
i też dostałam takiego kopniaka, który mnie obudził :confused2:

Koccurro Tobie też życzę udanego weekendu ;-)
Naga wracaj do nas częściej :-) pozdrawiam :-)

Cześć kobietki, czas jakieś śniadanko obmyślić...

Bogusia,hej:)))
No teraz będzie tak coraz częściej:) zaraz będziesz miała Swojego Skarba:)))
Ja na śniadanko bułę spożyłam,mam kawę i niedługo się zbieramy.
A mi się seksu chce jak nie wiem...a po owulce jestem!

hej :)))

Asionku, chyba już teraz będzie za późno ;-) :-)
chwila moment i Remik będzie na świecie hihihih i po brzuchu :-D zresztą jego ojciec też jest wysokim facetem, może synek odziedziczy wzrost ;-) mój ojciec tez z rodziny wysokich 196 cm wzrostu, wszyscy wujkowie są wysocy, więc jak byłam dzieckiem to zawsze marzyłam o takim wysoookim, przystojnym mężu :-D może moje dziecko też będzie koszykarzem :rolleyes:

no to szanse na malego koszykarza sa spore :) napewno maly znaczy niski nie bedzie :))

wpadam na chwilkę, bo mi się ckni za Wami :-)
Wszytskie pozdrawiam i sciskam mocno, za staraczki trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& by się szybciuchno wsytarały, a ciężaróweczkom zyczę szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiązania ;-)

hej Palemka :) fajnie , ze wpadlas !!

Kocur,to ciacho to właśnie taki męski Pan jest...nie wymuskany małolat...Zaraz fotkę poszukam:)))
Dzień dobry:)

Ooooo,popatrzcie Sobie:)))
Tauron Basket Liga - Zawodnicy - Ermin Jazvin

no niezly nawet :)))

Kocurek witaj w klubie nie ciasteczkowych hehe
ja ogolnie mam specyficzny gust i np. uwielbiam duze nosy u facetow moga do tego byc garbate hehe taki fetysz jakies ...
albo chociaz taki jak ma Bradley Cooper , ktory zreszta wyjatkowo mi sie podoba ...
ma niesamowity usmiech , ktory ùmnie hipnotyzuje :) no to jest najladniejszy pan , reszta to brzydactwa wedlug innych kobiet :))

Facet musi mieć ''to coś'' :)
Ermin to ma,do tego jest cholernie zimny i ma bezczelny uśmieszek:)))
No i ... aaaa...lepiej nie kończę:))))

Karolu :-D no właśnie teraz spanie w nocy nie kojarzy mi się ze spaniem, tylko z czekaniem, nawet słuchanie muzyki mi nie pomaga, a wręcz mnie drażni, zadziwiająca kwestia, a to gorąco, a za chwilę zimno i wycieczka do toalety musi być chociaż raz inaczej noc nie była by zaliczona, ech... ja wiem, że to przybliża mnie do terminu wielkiego "P" :sorry: jeszcze trochę i Remi będzie ze mną, ale czy to musi tak wyglądać??? :szok:

hahaha widzę temat Panów mamy jeszcze na tapecie, to ja Wam powiem kto mi się podoba, taki np
Jason Statham, ma ten cholernie mnie kręcoący brytolski akcent :sorry:
http://najjasniejszegwiazdki.bloog.pl/id,2053582,title,Jason-Statham,index.html?ticaid=6c4d1
wygląda na kawał drania :-D i zazwyczaj takie role gra :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety Kochana:)
Podobno kiedyś nasze babki znajdowały dzieci w kapuście:))) Trzeba zapytać:) hahahaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry