• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Laski:-D
Niestety u mnie jedna krechaaaaaa:wściekła/y::-(
Ale wcale nie czuje się na @, coś znowu mi się cykl pochrzanił.....

reklama
:cool2: zobaczcie co przed chwilą znalazłam, to będzie prawdziwy facet, ten mój syn :-D
Sergee a Johny też jest fajny, ja go uwielbiam za kreację w Piratach :tak:

Karola, czyli jesteś przygotowana na każdym froncie :-D

Boskie buciki:)))
Przygotowana?Hahaha:) Chciałabym:)
Idę i będę twardzielkę zgrywać:)

Bogusia buciki boskie!! :laugh2: A dla mnie Johnny ma plus za całokształt - włącznie za życie prywatnie i oddanie Vanessie... ;-) Przykładny facet... :zawstydzona/y:
Oliwka trzymam kciuki, bo to dobry znak &&&&& i fluidki ślę Perełkowe :tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A ten pan z drużyny koszykarskiej to raczej nie mój typ... :zawstydzona/y: Ale ma to "coś" w oczach :-)
Zizi nie ma @ to jest nadzieja... U mnie była np. późna owulacja teraz, jak się udało zajść w ciążę... :tak: &&&&&&

A mówiłam Wam już, że często mojego G. zaczepiają na ulicy, bo jest (ponoć :-p ) podobny do Keanu Reeves'a?... ;-)

Sege dzięki le ja jestem dopiero 2 dni po owu,też miałam późno w tym cyklu.
No i staranka marne były:(

Lepsze marne, niż żadne... Wcale nie trzeba być królikiem rozpłodowym, żeby zafasolkować :tak: I tego Wam życzę - raz a konkretnie! ;-) A wiesz, że ja też grałam w koszykówkę kiedyś w klubie miejskim - 3 lata?... ;-)

Dzień doberek ;-)

Just
mi tez się wydaje ze to juz nie długo :-)
Wczoraj ten skurcz . To zdało sie ze za chwile urodze.. :-)

Sergi te grałam w koszykówke :-D i uwaga wszystkie palce jakie mam u rąk a mam ich 10 :-D miałam skręcone wybite i lekarz mi powiedział ze jak na staroość chce mieć palce i nimi ruszać to musze przestać grać w koszykówke :-(
Ja sciągłam jeden gips a za dwa dni szłam po drugi :-D

reklama
Mlodamamusia buziaki :-) Nooo, to już niedługo... :-) :tak:

A z palcami też znam ten ból... ;-) Jednego do tej pory nie jestem w stanie wyprostować :szok: ciągle zgięty jest :zawstydzona/y::-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry