• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek jeszcze troszke :-) i my sie nie bedziemy mogły doczekac twojego :-)
No ja sie coraz cześciej zastanawiam ktora z nas szybciej urodzi :-D he :-)

No i szkoda ze Just mieszka daleeko bo bysmy razem poleżały w szpitalu no :-)
przeprowadź sie do mnie na te dni no !!;-);-)

reklama
Witajcie kobietki. Ja dziś na razie bez haftowania i nawet nieżle sie czuję. Bolą mnie tylko stopy i palce u dłoni,lekko spuchły.
Zakupiliśmy wczoraj kołyskę a więc powrót do pierwszej wersji: najpierw kołyska a potem kojec-łózko. Kołyska jest duża biała, drewniana. Pasuje do mebelków. Pewnie we wtorek przyjdzie.
mloda mamusia, just jeszcze jesteście w dwupaku kochane!, a macie jakies przepowiadające???
Oliwka hoho wysoka z ciebie kobietka
sergee jak tam samopoczucie
Asionek zobaczysz jak to zleci, ja się dzis patrzę a u mnie na suwaczku już 32 pełne tygodnie

Buziaki dla wszystkich aktywnych

mlodamamusia no i niech juz się pojawiają żebyś nie musiała czekac po terminie:-)

Mój Paweł mnie wkurzył az nawrzeszczałam na niego. Dzwoni do mnie , ze zapisał się na praktyki( jest w wyższej szkole oficerskiej wojsk lądowych i praktyki musi odbyc nie da się ich załatwić) na UWAGA 14 -30 lipca. On chyba zapomniał, ze ja na 9 tego mam termin. Poszedł to odkręcać.:wściekła/y:

Wisieńka oj oj niech to szybko odkręci .. :-);-) 3mam kciuki aby sie udało :-)

Mógłby troszke wcześniej się urodzić no :-) calutki i zdrowiutki ;*

mlodamamusia mój P to ogólnie jest zakręcony. Na szczęście już to odkręcił. Nie wiem czy wam pisałam jak to u mnie było z wyborem imienia małej. Wahaliśmy się Hania czy Emilka
Wybralismy dla małej imie Hania i Paweł trzyma rękę na brzuchu i mówi do niej. Po pewnym czasie przestała kopac a on: Co to HENIU nie kopiesz tatusia, śpisz?Ja się pytam jaki Heniu????????????A on do mnie to jak to ona nie nazywa się Henia!!! O matko dobrze, ze to wyszło na jaw bo poszedłby do USC i zapisał nam Henię czyli Henrykę. No i tak Emilka wygrała w rankingu. tatus nie musi uczyć się imienia
laugh.gif

Dobry! A raczej nie jest dobry dla mnie. Dzis w Rudzie Sl. w jednym duzym sklepie jest usg 2d i 4d za darmo. Wstalam z nastawieniem bojowym, zeby znowu mi przed nosem nie podziekowano z braku miejsc. Zajechalam na 8 (cala impra od 10...), ustawilam sie w kolejce i cierpliwie czekalam. Rowno o 10:30 spikerka prowadzaca cala impre poinformowala nas, ze NIE MA JUZ WOLNYCH MIEJSC NA 4D A JA BYLAM 3 W KOLEJCE!!!! ZNOWU!!!!! K***A!!!! To o ktorej trzeba byc, zeby sie dostac ja sie pytam i ile jest tych MAGICZNYCH miejsc???!!!! Ide cos wszamac...

reklama
MLODAMAMUSIA tylko dlaczego akurat mnie to spotyka? Ostatnio bylam 4 w kolejce... nastepnym razem na 6 rano bede i jak sie nie dostane, to bedzie problem- zrobie awature. A u mnie to juz chyba ostatni dzwonek, zeby cos takiego zrobic. Nie wkurzalabym sie, gdyby bylo mnie na cos takiego stac. Chcialabym, zeby maly mial pamiatke....Az poryczalam sie, no- glupia pipa ze mnie... jechac 30 km w jedna strone, zeby odjechac z niczym. Juz mi sie nawet odechcialo brac udzialu w konkursach i sesji fotograficznej...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry