• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Za tydzien przez caly weekend bedzie w Krakowie, ale juz zastrzegli sobie, ze tylko miedzy 18 a 28 tc.... Musze sie z tym pogodzic. I tak bym tam nie pojechala. Za daleko dla ciezarowki jechac/prowadzic. ASIONKU niczego nie wykluczam. Kolesiostwa przede wszystkim. Ide na spacer, moze nerwy uspokoje.

moze spacerek pomoze na nerwy :)
szkoda , ze tak wyszlo , ale juz nie zmienisz tego wiec nie ma sensu sie zadreczac !!

Oliwka pokaż nam się no :-D ;-)
I wyszalej się na imprezie :-D tylko nie pij za duzo :-D
Rureczko witaj ;**

podpisuje sie pod Mloda :)
Oliwka koniecznie foto przed imprezka :)))

młodamamusia - ja to się rozumiesz Lansuję w mieście :-p A co się będę :-))))))))
A tak poważnie, to wykorzystuję resztki słońca, bo dopiero w środę ma ponownie zaświecić ;-)

Made no u mnie dzisiaj nie za ciepło.. A teraz zanosi sie na deszcz :-(

Eeeee... Ja mam tak troche twardy brzuch !!.....

Rafik sie tak ułożył ze i tez mam krzywy ten brzuch ...

młodamamusia - tak się składa, że wiem jak jest u Ciebie, bo ja rzut beretem :-)))) I właśnie te chmury nas przygnały :))
Twardniejący brzuch jeszcze nie świadczy o porodzie ;-) mi twardniał od 36, a urodziłam w 42 :szok: obydwoje :)))))))) A rozzwarcie na trzy centymetry już miałam w 37 tc, ale się zaparłam, i powiedziałam, że idę do szpitala jak mi wody odejdą i tak się stało :-D i było cudownieeeeeeeeee

MADE!!!!!! ROBACZKU wróciŁaś :-D:-D:-D

no wreszcie koleżanko, bo już tu z Koccurkiem i Karolą się zastanawiałyśmy gdzie Cię znów wywiało hahahahaha

czyli mówisz, że u mnie też tak jak u Młodej, trzeba poczekać :sorry: to dobrze, ja bym wolała jeszcze momencik poczekać i te gniazdo uwić do końca :tak: bo coś mi tu cały czas umyka, może już nie jest źle, ale to chyba te hormony tak działają ;-)

a jak u Ciebie??? widzę, że kąpiele słoneczne i lans na mieście :-D

Ostatnia edycja:
just - pazury sobie pomalowałam u stóp i Se tak myślę...że warto by je pokazać na mieście :-p a lakier mam taki fiolet metalic :-D))))))

młodamamusia - Sosnowiec City :-))))))) A samopoczucie ? Ech...wyśmienite ;))) dawno nie czułam się tak wspaniale, mam ochotę iść na dancing :-D)))))))))) bo na dyskę to już za stara jestem :-p z Kocurkiem pójdziemy :))))

Ostatnia edycja:
Jestem na chwilę:)
Byłam w Venezii i wyszłam z butkami i torebusią:)))
Zaraz wstawię fotoz:)))

reklama
Oliwka no dawaj dawaj :-D:-D
Just nie wiem czy doczytałaś mojego posta za nim gdzieś nam uciekłaś . Pisałam zebys wprowadziła sie do mnie na te dni i urodzimy se na jednej porodówce :-D:-D hehe ;-):-)
Made no pazurki trzeba pokazać :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry