• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ok,dzięki Bogusiu:))
ALE foty wstawię jutro bo dopiero koleżanka mi zrobi na miejscu,wolę męża nie drażnić i uciekac mu z oczu bo jeszcze z zazdrości nigdzie mnie nie puści:)))

Oliwka DISCO :-D

Zdecydowanie podkoszulek legginsy i kurteczka :-D ooo taak;-);-):-)
Miłej zabawy kochana :-) i romantycznej kolacji :-)
Szaleeej szalej :-)

Młodamamusia dzięki ale ja na kolację idę z koleżanką:))) A na disco z kumpelą i znajomymi koszykarzami:)
Mąż zostaje w domu z dziećmi:)

just - oj pamiętam jak to jest w dziewiątym miesiącu ;))) pazury na kilometr, agrest na łydkach i loki na udach :-D)))))) Jeszcze trochę Kochana :*

o matko hehe co za zachecajacy opis :)))))

Zobacz załącznik 354082Zobacz załącznik 354084Zobacz załącznik 354085Zobacz załącznik 354086Zobacz załącznik 354087Zobacz załącznik 354088Zobacz załącznik 354089

I teraz dylemat...sukienka czy te legginsy z podkoszulkiem i kurteczka albo marynarka na to???
Wszystko to dzisiejsze zdobycze:))

Chciałam sukienkę ale chłodno się robi i będzie jeszcze zimniej....chyba legginsy... ?

sliczne zdobycze :)
a na disco to sukienke bym odziala sie , ledzinsy to nosze , ale bardziej na spacer czy zakupy moze dlatego :))
czekamy na fotki :))

reklama
A niech to !!!! Takie stroje na tapecie, a mi internet padł :eek:
Olivka - zdjęcia koniecznie :-p bo w 2D to takie płaskie wszystko :-D

just - to ja zapytam o te sposoby :zawstydzona/y: jakaś mało asertywna jestem :))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry