• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek jeszcze troszke :-) i my sie nie bedziemy mogły doczekac twojego :-)
No ja sie coraz cześciej zastanawiam ktora z nas szybciej urodzi :-D he :-)

no beda wyscigi hehe

Witajcie kobietki. Ja dziś na razie bez haftowania i nawet nieżle sie czuję. Bolą mnie tylko stopy i palce u dłoni,lekko spuchły.
Zakupiliśmy wczoraj kołyskę a więc powrót do pierwszej wersji: najpierw kołyska a potem kojec-łózko. Kołyska jest duża biała, drewniana. Pasuje do mebelków. Pewnie we wtorek przyjdzie.
mloda mamusia, just jeszcze jesteście w dwupaku kochane!, a macie jakies przepowiadające???
Oliwka hoho wysoka z ciebie kobietka
sergee jak tam samopoczucie
Asionek zobaczysz jak to zleci, ja się dzis patrzę a u mnie na suwaczku już 32 pełne tygodnie

Buziaki dla wszystkich aktywnych

masz racje czas strasznie szybko leci !! ja i tak w szoku jestem , ze to juz 5 miesiac :))

mlodamamusia no i niech juz się pojawiają żebyś nie musiała czekac po terminie:-)

Mój Paweł mnie wkurzył az nawrzeszczałam na niego. Dzwoni do mnie , ze zapisał się na praktyki( jest w wyższej szkole oficerskiej wojsk lądowych i praktyki musi odbyc nie da się ich załatwić) na UWAGA 14 -30 lipca. On chyba zapomniał, ze ja na 9 tego mam termin. Poszedł to odkręcać.:wściekła/y:

najwazniejsze , ze poszedl odkrecic , ale jednak faceci to glow nie maja hehe
i z tym Heniem dobry :) lepsza bedzie Emilka chociaz na Emila tez mozna przerobic :)

Dobry! A raczej nie jest dobry dla mnie. Dzis w Rudzie Sl. w jednym duzym sklepie jest usg 2d i 4d za darmo. Wstalam z nastawieniem bojowym, zeby znowu mi przed nosem nie podziekowano z braku miejsc. Zajechalam na 8 (cala impra od 10...), ustawilam sie w kolejce i cierpliwie czekalam. Rowno o 10:30 spikerka prowadzaca cala impre poinformowala nas, ze NIE MA JUZ WOLNYCH MIEJSC NA 4D A JA BYLAM 3 W KOLEJCE!!!! ZNOWU!!!!! K***A!!!! To o ktorej trzeba byc, zeby sie dostac ja sie pytam i ile jest tych MAGICZNYCH miejsc???!!!! Ide cos wszamac...

wiesz jak to jest pewnie kolezanki , kolezanki kolezanek przyjezdzaja i stad brak miejsc niby :/ niesparwiedliwe to , bo po co oglaszaja i robia nadzieje ludzia ?? :///

Za tydzien przez caly weekend bedzie w Krakowie, ale juz zastrzegli sobie, ze tylko miedzy 18 a 28 tc.... Musze sie z tym pogodzic. I tak bym tam nie pojechala. Za daleko dla ciezarowki jechac/prowadzic. ASIONKU niczego nie wykluczam. Kolesiostwa przede wszystkim. Ide na spacer, moze nerwy uspokoje.

Libby to jest bez sensu ze miedy 18 a 28 tc . Każda kobieta w ciąży chciała by USG 4d .
Kochana idź idź :-) miłego spacerku :-):-)))))

Libby przykro mi:(

no beda wyscigi hehe

masz racje czas strasznie szybko leci !! ja i tak w szoku jestem , ze to juz 5 miesiac :))

najwazniejsze , ze poszedl odkrecic , ale jednak faceci to glow nie maja hehe
i z tym Heniem dobry :) lepsza bedzie Emilka chociaz na Emila tez mozna przerobic :)

wiesz jak to jest pewnie kolezanki , kolezanki kolezanek przyjezdzaja i stad brak miejsc niby :/ niesparwiedliwe to , bo po co oglaszaja i robia nadzieje ludzia ?? :///

Tak,oni kasę dostają,dotacje i już dawno mają zabukowane miejsca a ogłaszać muszą...takie reguły:(
Hej Rureczko:)
Ja już po fryzjerze,wpadłam na obiad i małe przytulanie:))
Jadę teraz na lody i potem wrócę tylko się wykąpać i przebrać na imprezę:)))

reklama
Cześć Dziewczynki moje Kochane :)))))))

To ja wrócę do tematu jeszcze panów :zawstydzona/y: bezkonkurencyjnie Al Pacino :-p uuu łaaaa :)))))

Sergee - z nimi można wygrać, trzeba tylko poszperać w internecie, spotkać się z jakimś sensownym prawnikiem, wysłać kilka poleconych do firmy z wytłuszczonym słowem SĄD, a zobaczysz jak szybko zmienią zdanie i zaczną z Tobą "Negocjacje". Ja miałam troszkę inną sytuację, będąc na macierzyńskim, dyskretnie poprosili mnie o poszukanie sobie pracy...co już jest niezgodne z prawem. Radzę pogadać z prawnikiem i nie dawać jeszcze za wygraną ;-) Powodzenia Ci życzę z całego serca.

Libby- mnie to samo spotkało w zeszłą sobotę. Pani przede mną okazała się ostatnią, którą zaproszono na 4D. Mi już przeszło, w nosie mam te ich ustawione USG.
A propos ;)) śliczny brzuszek !!!!

Olivka - pokaż jak się wypindrowałaś na tę dyskę :-p

just - śliczny kącik dla Twojego skarba ;)))) i jaki pojazd, fiu fiu :-D)))) A już totalnie rozwalił mnie ten królik w łóżeczku :-) cudowny !!!!!!!!!!!!!!!!!!

rureczka - GRATULUJĘ KUJONIE :-p BRAWO BRAWO BRAWO !!!!!!!!!!
Bardzo się cieszę, że z tatą lepiej, nadal trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry