młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Liby to 3mam kciuki aby następnym razem się juz udało !!:-)
tez bym się poryczała...
tez bym się poryczała...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionek jeszcze troszke :-) i my sie nie bedziemy mogły doczekac twojego :-)
No ja sie coraz cześciej zastanawiam ktora z nas szybciej urodzihe :-)
Witajcie kobietki. Ja dziś na razie bez haftowania i nawet nieżle sie czuję. Bolą mnie tylko stopy i palce u dłoni,lekko spuchły.
Zakupiliśmy wczoraj kołyskę a więc powrót do pierwszej wersji: najpierw kołyska a potem kojec-łózko. Kołyska jest duża biała, drewniana. Pasuje do mebelków. Pewnie we wtorek przyjdzie.
mloda mamusia, just jeszcze jesteście w dwupaku kochane!, a macie jakies przepowiadające???
Oliwka hoho wysoka z ciebie kobietka
sergee jak tam samopoczucie
Asionek zobaczysz jak to zleci, ja się dzis patrzę a u mnie na suwaczku już 32 pełne tygodnie
Buziaki dla wszystkich aktywnych
mlodamamusia no i niech juz się pojawiają żebyś nie musiała czekac po terminie:-)
Mój Paweł mnie wkurzył az nawrzeszczałam na niego. Dzwoni do mnie , ze zapisał się na praktyki( jest w wyższej szkole oficerskiej wojsk lądowych i praktyki musi odbyc nie da się ich załatwić) na UWAGA 14 -30 lipca. On chyba zapomniał, ze ja na 9 tego mam termin. Poszedł to odkręcać.![]()
Dobry! A raczej nie jest dobry dla mnie. Dzis w Rudzie Sl. w jednym duzym sklepie jest usg 2d i 4d za darmo. Wstalam z nastawieniem bojowym, zeby znowu mi przed nosem nie podziekowano z braku miejsc. Zajechalam na 8 (cala impra od 10...), ustawilam sie w kolejce i cierpliwie czekalam. Rowno o 10:30 spikerka prowadzaca cala impre poinformowala nas, ze NIE MA JUZ WOLNYCH MIEJSC NA 4D A JA BYLAM 3 W KOLEJCE!!!! ZNOWU!!!!! K***A!!!! To o ktorej trzeba byc, zeby sie dostac ja sie pytam i ile jest tych MAGICZNYCH miejsc???!!!! Ide cos wszamac...
no beda wyscigi hehe
masz racje czas strasznie szybko leci !! ja i tak w szoku jestem , ze to juz 5 miesiac)
najwazniejsze , ze poszedl odkrecic , ale jednak faceci to glow nie maja hehe
i z tym Heniem dobrylepsza bedzie Emilka chociaz na Emila tez mozna przerobic
wiesz jak to jest pewnie kolezanki , kolezanki kolezanek przyjezdzaja i stad brak miejsc niby :/ niesparwiedliwe to , bo po co oglaszaja i robia nadzieje ludzia ?? :///
;-)
tylko nie pij za duzo 
bezkonkurencyjnie Al Pacino
uuu łaaaa 
)))) A już totalnie rozwalił mnie ten królik w łóżeczku :-) cudowny !!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAWO BRAWO BRAWO !!!!!!!!!!