• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Serge:)
Kochana ile masz wzrostu???
Ja też miałam grać ale jak usłyszałam,że trzeba wstawać rano na treningi to uciekłam:)

reklama
A najlepsze jest to ze mój pies chodzi mnie pilnuje :-D he ;-) tam gdzie pojde ja to i on :_D nawet jak siusiu ide to siedzi koło mnie :-):-);-)

Sergii często mi same kości szczelają :-D

Mój wymarzony wzrost:)
Ja mam za dużo...180cm...o obcasach mogę pomarzyć:(
Ok,zmykam rozwiesić pranko i na piknik się zebrać,wrócę po południu bo jeszcze solarium i fryzjer mnie czeka...
Miłego dnia:)
Serge dzięki za &&&
Madeeeeeeeeeeeeeeeeee gdzie jesteś???
Buziaki:)

Oliwka pa;* udanej soboty ;-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

łapcie sobotnie ranne fluidki ;-)

Karola jak wrócisz to daj foto w czym się wybierasz ;-) do zoo! buźka :*

Młoda no właśnie coś mi po kościach chodzi, że to jakoś do terminu ni poczeka :-D

Just mi tez wczoraj jak dostałam tego kopniaka to myślałam ze zwariuje . I ten skercz wieczorem... :-D ojoj :-)
Mógłby Remik ii Rafik urodzić się 26 zrobili by nam swietny przezent na dzień matki :-)

:-D był by prezent, ale chyba nie wytrzymają chłopaki, ja bym tylko chciała, żeby Remik po 22 się urodził, był by Bliźniakiem :tak: ale tu reguły nie ma
ja przez ostatnie trzy czy cztery noce cały czas mam albo jakieś sny, że już rodzę, albo, że mam skurcze, a dzisiejszej nocy, to już był normalny skurcz i chyba brzuszek mi się lekko opuścił, a to znak, że akcja już niedługo... dni mi się ciągną, z domu daleko wychodzić mi się nie chce, bo wiesz, co będzie jak gdzieś pojadę coś mnie złapie, a tu jeszcze trzeba dojechać do domu po walizkę... :confused2:

Just ja mam brzuch opuszczony juz z niecałe dwa tyg !! ;-)
No ja tez ise tak własnie zastanawiam co bedzie jak bede sama w domu albo bede szła do skzoły ze skzoły bede w szkole i mnie złapie ? :confused2:

reklama
Karolu :-D no właśnie teraz spanie w nocy nie kojarzy mi się ze spaniem, tylko z czekaniem, nawet słuchanie muzyki mi nie pomaga, a wręcz mnie drażni, zadziwiająca kwestia, a to gorąco, a za chwilę zimno i wycieczka do toalety musi być chociaż raz inaczej noc nie była by zaliczona, ech... ja wiem, że to przybliża mnie do terminu wielkiego "P" :sorry: jeszcze trochę i Remi będzie ze mną, ale czy to musi tak wyglądać??? :szok:

hahaha widzę temat Panów mamy jeszcze na tapecie, to ja Wam powiem kto mi się podoba, taki np
Jason Statham, ma ten cholernie mnie kręcoący brytolski akcent :sorry:
Jason Statham - O tych najfajniejszych... - bloog.pl
wygląda na kawał drania :-D i zazwyczaj takie role gra :tak:

juz malo zostalo !!
a facet mrrr bardzo fajny :))) taki ciemny charakter , jak lubie :)

asionek Bradley Cooper to ciacho jakich malo, na takiego to ja tez bym poleciala:-p.
just no niestety porod zbliza sie wielkimi krokami i daje o sobie znac. jeszcze kilka dni i bedzie po wszystkim.
hej sergee

oj tak ma cos w sobie jak go widze to mi sie cieplo robi hehe

Hej Laski:-D
Niestety u mnie jedna krechaaaaaa:wściekła/y::-(
Ale wcale nie czuje się na @, coś znowu mi się cykl pochrzanił.....

hmmm moze jeszcze za wczesniej na test ?? potrzymam na wszelki wypadek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

:cool2: zobaczcie co przed chwilą znalazłam, to będzie prawdziwy facet, ten mój syn :-D
Sergee a Johny też jest fajny, ja go uwielbiam za kreację w Piratach :tak:

Karola, czyli jesteś przygotowana na każdym froncie :-D

super buciki , uwielbiam male butki dla chlopczykow , sa cudne !! :))

Mloda ciekawe ktora z was pierwsza urodzi ?? :)) ja juz sie doczekac nie moge waszych synkow :) i swojego rzecz jasna tez , ale mi zostalo jeszcze troche ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry