• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia ja Cię mam na oku ;-)

boogie uuufffff.. wszystko dobrze???

pa oliwka pa made pa.... kto tam jeszcze szedł.. aaa zizi :-) KOLOROWYCH !!

reklama
MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowny syneczek, mocno zazdroszczę :)):zawstydzona/y:

Ewula!!!!!!!!!!!!!!!! kropeczka też wspaniała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ile Marcepanek jest po ciąży? bo mi sie wydaje, że ona niedawno urodziła... Oczywiście gratuluję :))

Byłam u endo. Wk*rwiła mnie, bo kazała się skonsultować z ginekologiem. Wiecej do niej nie pojadę. 120 zł za taką rade.
Powiedziała ze IUI ani IVF nie potrzebne. 3 kilo ubyło nie wiem jakim cudem. Wypisała tabletki i kazała sie intensywnie starac/
Jutro ide na 19 do gina. Jemu juz nie popuszcze!!!!

Ostatnia edycja:
rurka ja nie pamiętam... marcepanek rzadko wlatuje :) Podejrzewam, że najlepiej zorientowana jest mama :))

made Iwo.... bardzo oryginalnie :-) zastanawiałam się parę minut, czy ja kiedykolwiek znałm kogokolwiek o tym imieniu iiii.... NIE :-D Strzał w dziesiątkę :tak:

Ostatnia edycja:
Kocuurro :rofl2: jest gucio :-D

Hej ho! dziewczęta :-D

jestem wreszcie po cięęęęężkim i intensywnym dniu, nie było czasu na smutki, ale bardzo Wam dziękuję za okazane mi dobre słowa i zrozumienie :tak: dla każdej z Was soczysty buziak :-D

Latałam dziś po urzędzie miasta, dosłownie latałam :baffled: musiałam tyle wydziałów odwiedzić, że nigdy pewnie bym tego nie dokonała z własnej woli...
Ale byłam też u fryzjera, przymusowo, w sumie dobrze wyszło, bo jak będzie Remik, to ciężko było by się wyrwać na godzinkę dla siebie, a z Maluszkiem do fryzjera bym nie poszła, w te wszystkie chemikalia :no: więc włosów się pozbyłam trochę i nowe foto do dowodu zrobiłam, dowód już w trakcie załatwiania, dowiedziałam się o becikowe, o zasiłek rodzinny i całą masę innych papierków, które będę musiała załatwić...

uff, teraz jestem już w domu, siedzę na swojej dupce i czuję, że uchodzi ciśnienie całego dnia wreszcie :tak:

Gratuluję Marcepankowi :-)

MADE koleżanko, taki siusiak to marzenie hahahahahaha, uśmiałam się jak głupia do lapka, więc witaj w klubie synusiowym :cool: jedno pytanie jak się odmienia imię Iwo??? :sorry:

Ewula Kropeczka jak ta lala ;-)

Ostatnia edycja:
To super :-) bo ja Maja jestem :-D (...znaczy byłam - w podstawówce haha)
Co Ty cały dzień porabiałaś ????????

Aaaaajj nie mam siły już siedzieć bo mi kręgosłup odpadnie ... muszę się położyć :)) chyba się pożegnam ....

Ostatnia edycja:
Laski lece spać, padam, dosłownie pada, tak mnie ten Gdańsk wymęczył :(

Kocurek, Młoda, Just dobrej nocki kochane, i całej reszcie też :*

No właśnie Kocurrku tam uzupełniłam post :-D wyżej :tak:

matko kochana, tak kobietę w ciąży nie szanować, kazać latać po urzędach, po fryzjerach, po Mopsach Sropsach... :szok::szok::szok: kobieta 11 dni przed porodem może brzuch zgubić na tym bieganiu :-D:-D:-D

Ech mnie też dziś krzyż łamie, to chyba te szalone kowbojki co je miałam na nogach dzionek cały, tak mnie wymęczyły, czas kopytka do góry wznieść :-D

Rurreczko trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&& :D

Młoda jak się czujesz?

Koccurrku Bączku odpoczywaj, szanuj kręgosłup, jeszcze musi trochę ponosić Twoje boskie ciało :cool2::-D

reklama
:szok: Młoda Ty już chcesz rodzić???? hahahah, ja muszę jeszcze parę spraw załatwić :-D

a ja jestem strasznie dziś zmęczona, mam obolałe plecy i sen mnie męczy, dobry znak, ja położę głowę na poduszce, to rano ją podniosę, anie jakieś tam budzenie się w środku nocy ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry