• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just ja to sie budze w nocy z boku na bok się przewracam :-) siusiac co chwilke chodze :-D chyba nockim zakupie i koło łóżka postawie :-D hahahah :-)
Chciałabym juz urodzić... :-);-)

A ty w środe wizyta tak ? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
:tak: w środę zobaczymy co nam Dottore powie, pewnie się zdziwi, że my jeszcze na chodzie :-D a ja też sikam jak najęta, Młoda trzeba sobie basen jakiś załatwić hahahaha

Just mi gin powiedziała tak dzisiaj :
" wiesz co zrzucisz ten brzuch kiedyś ? A ja do niej czemu ? a ona mogła byś juz urodzić :-) "
A ja se myśle gdy by to było takie łatwe . To zalezy tylko od Rafika:-) A jezeli bedzie tak uparty jak ja to łohohoh :-)

Kochana ale wiesz jak co to pisz mi esa ze rodzisz albo coś ;-):-):-);-)

A tymczasem uciekam spać . Bo Rafikowi zachciało sie skakania :-);-);-):-)

Dorbanoc;* Pogłaskaj brzuszek i zycz Remikowi dobranoc;**

Dajcie fotkę siusiaka:))) Bo chcę iść spać,nie mam siły znowu,nawet po 16h snu.
JESTEM MOHEREM!

hehe jaki tam moher :)) gdzie masz beret ?? ;)

Ej....bo mój stary chce się fotografować :-D))))))))))))))))))))))

hehe nie no nie moge :)))))

Na mnie mąż zerka jak na wariatkę:))) Siedzę i suszę zęby do lapka:)))
\Heh,mam mleczko w tubce,bitą śmietanę,czekoladę i zaraz idę zrobić sobie kanapke z prawdziwego wiejskiego chleba...z ...jajkiem sadzonym:))) Mniam:)

wowwwww co za menu :))) zjadlas to wszystko ?? :)

Zizi ptasie mleczkoo :-);-) mniaaam

Ha a ja sie pochwale ze wygrałam dzisiaj 0,2 l coca cole :-D ;-)

no wygrana niczego sobie :)
a ja sie dobrze czuje , dziekuje :)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) zapomniałam dodać - OTO SYNEK MADE !!!!

UWAGA UWAGA - a teraz kropeczka ewuli :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jejku jaki juz duzy :) super fotki !!! no i ptaszek jak malowany :))) kolejny chlopiec oj beda mialy dziewczyny w czym wybierac :)

Kocuurro :rofl2: jest gucio :-D

Hej ho! dziewczęta :-D

jestem wreszcie po cięęęęężkim i intensywnym dniu, nie było czasu na smutki, ale bardzo Wam dziękuję za okazane mi dobre słowa i zrozumienie :tak: dla każdej z Was soczysty buziak :-D

Latałam dziś po urzędzie miasta, dosłownie latałam :baffled: musiałam tyle wydziałów odwiedzić, że nigdy pewnie bym tego nie dokonała z własnej woli...
Ale byłam też u fryzjera, przymusowo, w sumie dobrze wyszło, bo jak będzie Remik, to ciężko było by się wyrwać na godzinkę dla siebie, a z Maluszkiem do fryzjera bym nie poszła, w te wszystkie chemikalia :no: więc włosów się pozbyłam trochę i nowe foto do dowodu zrobiłam, dowód już w trakcie załatwiania, dowiedziałam się o becikowe, o zasiłek rodzinny i całą masę innych papierków, które będę musiała załatwić...

uff, teraz jestem już w domu, siedzę na swojej dupce i czuję, że uchodzi ciśnienie całego dnia wreszcie :tak:

Gratuluję Marcepankowi :-)

MADE koleżanko, taki siusiak to marzenie hahahahahaha, uśmiałam się jak głupia do lapka, więc witaj w klubie synusiowym :cool: jedno pytanie jak się odmienia imię Iwo??? :sorry:

Ewula Kropeczka jak ta lala ;-)

podziwiam , ze ty masz jeszcze sily na to wszystko !!!
przydalby sie jakis odpoczynek przed porodem :) czego ci zycze kochana :)

dobrej nocki wszytskim :)

Pierwsza!!! :-)

boogie jesteś jakąś energetyczną anomalią :-D Ale dobrze, że wszystko dopinasz na ostatni guzik :tak::tak: Teraz BĘDZIEM CZEKAĆ :cool2:

mlodamamusia tak po schodach pomykasz??? :-) Chcesz być pierwsza??? :-p:-p

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. Mam do was pytanie. Normalnie od pewnego czasu mam psuchnięte palce ale tylko u prawej ręki. Zaczęło się od środkowego palca. Najpierw myślałam, że to od tego, że mi się trochę przytyło ale teraz już nie wiem. Jeżeli to od przytycia to czemu pierścionek na lewym ręku nadal jest dobry a obrączka na prawej ciśniejak o 5 rozmiarów za mała? Do tego czasem czuje pulsujące gorąco w prawej dłoni. Dodam, że w ciąży nie jestem. Miała któraś coś takiego?

krolowa witaj :-) coś może z krążeniem, albo ze stawami albo alergiczne... powodów może być wiele... :) Może być też ucisk na nerwy w kręgach szyjnych - to akurat miałam ja, tylko bardziej odczuwałam drętwienie i gorąco/zimno palców.. poobserwuj troszkę i jak nie minie to może konsultacje..?

Ostatnia edycja:
Kocurku witaj. Też się zastanawiam czy to od kręgów. Czytałam w necie co ludzie piszą a ja tak: ani wysiłek fizyczny, ani nadmiar alkoholu. Teraz mam tą ręke zimną i chwilami boli jak skórcz mięśni a czasami gorący pulsujący ból. Koleżanka z pracy mówi, żeby iść do rodzinnego ale ja nie wiem. Nie chce znowu usłyszeć, że jestem hipochondryczką. Ale ta ręka na prawde mi dokucza. W sobote ide do ginki i może od niej zacznę. Może ona coś wymyśli.

reklama
MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowny syneczek, mocno zazdroszczę :)):zawstydzona/y:

Ewula!!!!!!!!!!!!!!!! kropeczka też wspaniała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ile Marcepanek jest po ciąży? bo mi sie wydaje, że ona niedawno urodziła... Oczywiście gratuluję :))

Byłam u endo. Wk*rwiła mnie, bo kazała się skonsultować z ginekologiem. Wiecej do niej nie pojadę. 120 zł za taką rade.
Powiedziała ze IUI ani IVF nie potrzebne. 3 kilo ubyło nie wiem jakim cudem. Wypisała tabletki i kazała sie intensywnie starac/
Jutro ide na 19 do gina. Jemu juz nie popuszcze!!!!

Marcepanek urodziła w okolicach 10marca o ile dobrze pamiętam:)

hehe jaki tam moher :)) gdzie masz beret ?? ;)

wowwwww co za menu :))) zjadlas to wszystko ?? :)

dobrej nocki wszytskim :)

Beret jakiś się znajdzie:)
Nie,nie zjadłam:) Pochłonęłam mleczko w tubce,kanapki i serek wiejski i padłam jak kawka:)
Ale dzisiaj wstałam przed 7:) Ledwo żyję.

Hej dziewczynki. Mam do was pytanie. Normalnie od pewnego czasu mam psuchnięte palce ale tylko u prawej ręki. Zaczęło się od środkowego palca. Najpierw myślałam, że to od tego, że mi się trochę przytyło ale teraz już nie wiem. Jeżeli to od przytycia to czemu pierścionek na lewym ręku nadal jest dobry a obrączka na prawej ciśniejak o 5 rozmiarów za mała? Do tego czasem czuje pulsujące gorąco w prawej dłoni. Dodam, że w ciąży nie jestem. Miała któraś coś takiego?

Mi kiedys stopy spuchły,tak nieziemsko...
Może coś Cię uczuliło?Spróbuj wapno...nie zaszkodzi

Hej Laseczki,komu kawki i czekoladki?:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry