• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aaaaaa KU KU :-D

dzień dooooo bryyyy :-D

Karola jak rozdajesz kawę, to ja ładnie po proszę, cappucino z duuużą pianką :tak:

Mama nie denerwuj się, bo to na urodę szkodzi, my trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Hmm...też powinnam się zająć ciuchami, bo już świata nie widzę :-D taka sterta

Witaj just :-D siedzisz dzisiaj na pupie czy jak zwykle ? :)))))

Ja na chwilkę zniknę...

Ostatnia edycja:
U mnie też sterta:( Moja pomocnica wyjechała na 2tyg do Egiptu i nie ma kto prasować:(

Już zapodaję kawkę:)

Made jak masz za dużo do prasowania, to ja chętnie pomogę hahahaha, ostatnio mam manię prasowania, to może dobrze spożytkuję ten nadmiar energii :-D

Oddasz prasowanie w dobre ręce :cool2::laugh2:

hahaha, dzisiaj na pupie, ale później muszę jeszcze do urzędu pracy się zgłosić, zapisać, ale jak załatwię to, to mam wolne i chyba lenistwo mi się dziś należy :-D

Ostatnia edycja:
hej.
a u mnie taka pogoda ze nawet ruszyc mi sie palcem nie chce, najchetniej bym sie kocem nakryla i nie wytykala z pod niego nosa, ale z Iwcia sie tak nie da.
a mam pelno ubran do poskladania a drugie tyle do prania.
mama:-*.rece opadaja. ja tez caly czas zaciskam, mimo wszystko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mlodam wracaj do nas szybko

reklama
Ja jestem innego wyzwania - prasuję codziennie tylko to, co aktualnie ubieramy ;) Ale czasami lubię zaszaleć i wyprasować wszystko na raz, po czym wciskam to do szaf, gdzie się ładnie gniecie i kończy się codziennym prasowaniem ;))))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry