• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:cool2: Koccurrku a jednak czasem przyjemnie sięgnąć do szafy i wziąć koszulkę złożoną i uprasowaną, bo jak się człowiek śpieszy, to się diabeł cieszy i różne szkody można sobie narobić w takim pośpiechu :-p

coś czuję, że niedługo mi przejdzie z tą manią :-D
a tak a propo bolączeka, czy którąś z Was już rodzących bolało wcześniej tak przed porodem krocze, ale nie jako macica, tylko te kości??? :szok: mam jakieś boleści jak siadam na doopkę, może to tylko nadwyrężone mięśnie??? :confused:

reklama
boogie miało się miało takie przyjemności przed porodem :tak::-D Tak jak sobie przypominam, to w pierwszej ciąży narzekałam, że w ogóle wszystkie kości mi się rozjeżdżają i się rozpadnę :sorry:

Ostatnia edycja:
boogie normalne ... nie przejmuj się ;-) teraz z dnia na dzień może bardziej pobolewać - i mięśnie i kości i wiązadła w okolicach miednicy :tak: A jak Remik - rozrabia??

EEE nieodrodne dziecko swojej matki, szalone, kopiące, chyba już mu meega nie wygodnie tam w środku :-D czyli z tymi bólami luzujemy szeleczki :-p nic dziwnego, sama normalność hahaha, no ale Koccurku powiedz jak Ty się czujesz? :tak:

Ja też jakoś się podnieśc nie mogłam, ale dziś w nocy znów miałam pobudkę, patrzę na zegarek, a tam parę minut po 1, a zasnęłam przecież taka zmęczona i ledwo godzinę wcześniej :szok::szok::szok: jeszcze jestem bez śniadania, muszę jakieś pieczywo kupić... :tak:

mam nadzieję, że dentysta będzie dziś tylko Kocurka głaskać po głowie :-p

Wiola czyli pełen spokój, to zupełnie normalne, dziękuję dbacie o moje ZEN :-D

muszę na chwilę przymknąć oko...

hehe boogie mam papier od gina, że w razie głębokich odwiertów można znieczulać, więc jestem na luzie ;))))))))

reklama
Jeste,musiałam wyskoczyć na chwilę.Miałam nadzieję na śniadanie ale skończyło się na krówkach i żelkach:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry